300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 699 KR
250.000 DANSKE BRUKERE US

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
Pris
kr kr
Farge
Mulighed for afhentning i københavn
Producenter
vis flere mindre
Smarte Automatisk støvsugere
Filter
Tilbehør og reservedele til Xiaomi Roborock S5 Max

Tilbehør og reservedele til Xiaomi Roborock S5 Max

Det er 37 produkter.
Tilbehør og reservedeler til Xiaomi Roborock S5 MaxRoborock S5 Max - den ultimate robotstøvsugerenRoborock S5 Max er en av de beste robotstøvsugerne på markedet i dag. Den har imponerende ytelse og kan effektivt og grundig rengjøre hjemmet ditt. Med avanserte funksjoner og smart teknologi er...
les mer
Viser 1 - 37 av 37 produkter
Tilbehør og reservedele til Xiaomi Roborock S5 Max

Tilbehør og reservedeler til Xiaomi Roborock S5 Max

Roborock S5 Max - den ultimate robotstøvsugeren

Roborock S5 Max er en av de beste robotstøvsugerne på markedet i dag. Den har imponerende ytelse og kan effektivt og grundig rengjøre hjemmet ditt. Med avanserte funksjoner og smart teknologi er den en av de beste investeringene du kan gjøre for å forbedre hjemmerengjøringen din.

S5 Max - mer enn bare en robotstøvsuger

Roborock S5 Max er ikke bare en robotstøvsuger, den er en del av hjemmet ditt. Med avanserte funksjoner og smart teknologi er den designet for å gjøre livet ditt enklere og mer behagelig. S5 Max kan enkelt styres via smarttelefonen din, og du kan planlegge rengjøringen av hjemmet ditt uansett hvor du er. Den har også evnen til å krysse dørstokker og andre hindringer, slik at den kan rengjøre hele hjemmet ditt uten problemer.

Vi forstår hvor viktig det er å ha riktig tilbehør og reservedeler til din Xiaomi Roborock S5 Max robotstøvsuger. Vi har samlet en omfattende liste over tilbehør og reservedeler som kan forbedre ytelsen og levetiden til støvsugeren din. Reservedelene og tilbehøret er noe vi selv har og tester på kontoret med vår egen robotstøvsuger, og vi kan derfor stå inne for kvaliteten.

Roborock S5 Max tilbehør

Vi forstår viktigheten av å bruke tilbehør av god kvalitet til din Roborock S5 Max. Vi har et stort utvalg av originalt tilbehør som er nøye utvalgt for å gi deg den beste kvaliteten og langvarig ytelse. Med vårt kvalitetstilbehør kan du være sikker på at støvsugeren din vil yte optimalt og gi deg den beste rengjøringen hver gang.

Roborock S5 Max Filter

Et godt filter er avgjørende for å holde hjemmet ditt fritt for støv og allergener. Vi anbefaler å bruke et HEPA-filter som er designet for å fange de minste partiklene og sikre renere luft i hjemmet ditt. Vårt utvalg av HEPA-filtre er nøye utvalgt for å gi deg den beste kvaliteten og langvarig ytelse.

Roborock S5 Max Mopp

For å oppnå best mulig rengjøring av hjemmet ditt, kan du med fordel bruke en mopp. Denne typen tilbehør er ideell for rengjøring av harde gulv og sikrer en grundig rengjøring. Vi har et stort utvalg av moppekluter som passer til din Xiaomi Roborock S5 Max.

Roborock S5 Max rampe for dør

Hvis du har dørstokker eller andre hindringer i hjemmet ditt, kan ramper for dør være et praktisk tilbehør til støvsugeren din. Disse rampene gjør det enkelt for støvsugeren din å krysse høye hindringer og fortsette å rengjøre hjemmet ditt uten avbrudd.

Roborock S5 Max sidebørste

En god sidebørste kan gjøre en stor forskjell når det kommer til å rengjøre langs kanter og hjørner i hjemmet ditt. Vårt utvalg av sidebørster er designet for å passe perfekt til din Xiaomi Roborock S5 Max og sikrer en grundig rengjøring hver gang.

Roborock S5 Max hovedbørste

Hovedbørsten er en av de viktigste delene av robotstøvsugeren din, da den er ansvarlig for å samle opp all skitt og støv fra gulvet ditt. Våre hovedbørster er av høy kvalitet og designet for å gi deg den beste rengjøringen samtidig som de varer lenge og ikke lager støy.

Roborock S5 Max støvbeholder/dustbin

Det er viktig å ha en god støvbeholder eller dustbin til støvsugeren din, da det er her all skitt og støv samles opp.

iaai