300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 699 KR
250.000 DANSKE BRUKERE US

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
Pris
kr kr
Farge
Producenter
vis flere mindre
Smarte Automatisk støvsugere
Filter

Tilbehør og reservedele til Roborock S8+ plus

Det er 2 produkter.
Tilbehør og reservedeler til Roborock S8+ plusRoborock S8+ er mer enn bare en robotstøvsuger. Med sin avanserte teknologi og smarte funksjoner er den designet for å gjøre rengjøringen enklere og mer effektiv. Men hva gjør denne modellen så spesiell, og hvilket tilbehør kan forbedre ytelsen enda...
les mer
Viser 1 - 2 av 2 produkter
Tilbehør og reservedele til Roborock S8+ plus

Tilbehør og reservedeler til Roborock S8+ plus

Roborock S8+ er mer enn bare en robotstøvsuger. Med sin avanserte teknologi og smarte funksjoner er den designet for å gjøre rengjøringen enklere og mer effektiv. Men hva gjør denne modellen så spesiell, og hvilket tilbehør kan forbedre ytelsen enda mer? La oss gå i detaljene.

Automatisk Tømme-stasjon: Slutt på manuelt arbeid

En av de mest bemerkelsesverdige funksjonene ved Roborock S8+ er dens automatiske tømme-stasjon. Etter hver støvsuging tømmer Roborock S8+ støvbeholderen sin i en automatisk tømme-stasjon utstyrt med en 2,5-liters støvpose. Denne støvposen kan inneholde smuss og støv fra opptil 7 ukers rengjøring, noe som betyr at du slipper å stadig tømme støvbeholderen selv.

DuoRoller: Effektiv rengjøring på alle overflater

Roborock S8+ er utstyrt med en DuoRoller, en dobbel børste designet for å forhindre hår og annet smuss i å sette seg fast. Denne funksjonen sikrer at din robotstøvsuger kan utføre sitt arbeid uten hindringer og er egnet for å støvsuge alle typer tepper og gulvoverflater, fra parkett til fliser.

Høy sugeevne: Ingen smule er for liten

Med en ekstremt høy sugeevne på 6000 Pa er Roborock S8+ i stand til å fange selv den minste smule. Denne høye sugeevnen, kombinert med Carpet Boost+ funksjonen, sikrer at selv dypt nedgravd smuss og hår fra kjæledyr blir fanget.

VibraRise® Teknologi: Grundig gulvvask

Roborock S8+ er ikke bare en støvsuger, den er også en effektiv gulvvasker takket være VibraRise® teknologien. Denne teknologien bruker soniske bølger til å rense gulvene ved å vibrere opptil 3000 ganger i minuttet, noe som sikrer en grundig og effektiv rengjøring.

Tilbehør til Roborock S8+

I tillegg til de innebygde funksjonene kan du forbedre ytelsen til din Roborock S8+ med ulikt tilbehør. Ekstra støvposer til tømme-stasjonen, ekstra moppkluter og HEPA-filtre er bare noen av tilbehørene du kan kjøpe for å sikre at din Roborock S8+ alltid er klar til å gjøre rent.

iaai