300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 699 KR
250.000 DANSKE BRUKERE US

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
Pris
kr kr
Farge
Mulighed for afhentning i københavn
Producenter
vis flere mindre
Kategori
Smarte Automatisk støvsugere
Filter

Smarte Automatisk støvsugere

Det er 53 produkter.
Robotstøvsugere og tilbehør Robotstøvsugere er en type robot designet for automatisk rengjøring av gulv i hjemmet. De er utstyrt med avanserte sensorer som hjelper dem med å navigere rundt i rommet og finne støv og skitt, som de deretter suger opp. Robotstøvsugere er en smart og praktisk måte...
les mer
Viser 1 - 53 av 53 produkter
Smarte Automatisk støvsugere

Robotstøvsugere og tilbehør

Robotstøvsugere er en type robot designet for automatisk rengjøring av gulv i hjemmet.

De er utstyrt med avanserte sensorer som hjelper dem med å navigere rundt i rommet og finne støv og skitt, som de deretter suger opp.

Robotstøvsugere er en smart og praktisk måte å holde gulvene rene på. De kan enkelt slås av og på med en fjernkontroll eller en smarttelefon-app, slik at du ikke trenger å bekymre deg for å huske å slå på støvsugeren.

Det finnes mange forskjellige merker og modeller av robotstøvsugere på markedet, og det kan være vanskelig å velge den helt riktige.

En av de mest populære merkene av robotstøvsugere er Roborock, produsert av det kinesiske selskapet Xiaomi. Roborock robotstøvsugere er kjent for sin sterke sugeevne og lange batteritid, og de har blitt svært populære i Asia. Roborock robotstøvsugere kan også brukes til å moppe gulv, slik at du ikke trenger en separat moppe.

Tilbehør til robotstøvsugere

Det finnes også mange forskjellige typer tilbehør til robotstøvsugere som kan gjøre rengjøringen enda enklere og mer effektiv. For eksempel kan du kjøpe ekstra børster til robotstøvsugeren for å fange enda mer støv og skitt.

Hovedbørste til din robotstøvsuger

På undersiden av robotstøvsugeren finner du hovedbørsten, som er det viktigste tilbehøret til en robotstøvsuger, da det er denne børsten som børster opp støvet og skitten fra gulvet. Hovedbørsten er vanligvis laget av myke, bøyelige børster som kan bevege seg i ulike retninger for å fange støv og skitt fra alle vinkler. Hovedbørsten kan være laget av ulike materialer, avhengig av merket og modellen til robotstøvsugeren.

Sidebørste til din robotstøvsuger

En annen type tilbehør er sidebørsten, som er et stykke tilbehør som sitter på siden av robotstøvsugeren og hjelper til med å fange støv og skitt langs veggene og i hjørnene. Sidebørstene er vanligvis laget av myk, fleksibel plastikk, slik at de ikke skader møbler eller vegger når robotstøvsugeren kjører forbi. Noen robotstøvsugere har også sidebørster som kan rotere i ulike retninger for å fange støv og skitt fra ulike vinkler.

Filter til din robotstøvsuger

En robotstøvsuger trenger også et filter, som er et viktig tilbehør. Filteret hjelper til med å fange støv og skitt, slik at det ikke havner inne i robotstøvsugeren. Filtersystemet består vanligvis av flere lag med ulike filtermaterialer som kan fange partikler av ulike størrelser. Filtersystemet bør skiftes regelmessig for å sikre at robotstøvsugeren fungerer optimalt.

Moppeklut til din robotstøvsuger

Hvis du ønsker å vaske gulvet med robotstøvsugeren, er en moppeklut et smart tilbehør som du kan montere på støvsugeren. Moppefunksjonen er spesielt nyttig hvis du har glatte gulv som fliser eller tre, da det gjør rengjøringen enda mer effektiv.

Gummiramper til din robotstøvsuger

Til slutt har vi et av de mest populære tilbehørene, nemlig gummirampen. En gummirampe hjelper robotstøvsugeren med å komme over dørstokken i hjemmet ditt. Ved å installere disse gummirampene i hjemmet ditt, kan du unngå problemer der robotstøvsugeren stopper under rengjøringen.

iaai