300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 699 KR
250.000 DANSKE BRUKERE US

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
Pris
kr kr
Mulighed for afhentning i københavn
Producenter
vis flere mindre
Filter
Smart Vær

Smart Vær

Det er 3 produkter.
Smart vær Fremtiden er digital. Og det gjelder også for din sinnsro hjemme. En gammeldags røykvarsler har flere svakheter som gjør at den ikke passer godt nok på deg. For eksempel er du ikke beskyttet mot brann hvis du ikke er hjemme, siden gammeldagse røykvarslere kun advarer med lyd. Men lyden...
les mer
Viser 1 - 3 av 3 produkter
Smart Vær

Smart vær

Fremtiden er digital. Og det gjelder også for din sinnsro hjemme. En gammeldags røykvarsler har flere svakheter som gjør at den ikke passer godt nok på deg. For eksempel er du ikke beskyttet mot brann hvis du ikke er hjemme, siden gammeldagse røykvarslere kun advarer med lyd. Men lyden kan ikke høres hvis du ikke er hjemme. Derfor er en smart røykvarsler et opplagt valg. I vårt utvalg finner du flere alarmer som kan gi deg mer trygghet og være nær deg hvis det skulle oppstå brann hjemme hos deg.

Smart røykvarsler med fjernkontroll

Med en smart røykvarsler får du flere teknologiske fordeler som øker tryggheten din. Her får du nemlig en app som lar deg følge med på røykvarslerens aktivitet, uansett om du er hjemme eller ikke. På den måten kan du raskt kontakte brannvesenet eller naboen din hvis det skulle skje at røykvarsleren reagerer på røyk hjemme hos deg. Hos Mackabler.no finner du også et komplett sett som øker tryggheten i hjemmet ditt.

Allsidig og dempet design

Noen frykter å ha alarmer i hjemmet fordi de mener det ødelegger designet. Men det gjelder ikke for en smart røykvarsler. Disse kommer i en naturlig og dempet design som er veldig enkelt. I tillegg kommer den i en klassisk hvit farge som passer inn uten å stjele oppmerksomheten i boliginnredningen din. Den blir derfor ikke et stygt element som tar fokus fra den hvite veggen din. Du kan også velge å skjule den litt i henhold til forskriftene på alarmen, for eksempel ved å gjemme den slik at den blir enda mer usynlig og vanskelig å få øye på. Da kan du være helt sikker på at den ikke blir en kontrast til innredningen din.

iaai