300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 699 KR
250.000 DANSKE BRUKERE US

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
Pris
kr kr
Mulighed for afhentning i københavn
Producenter
vis flere mindre
Filter
Smart lyspære med Homekit

Smart lyspære med Homekit

Det er ett produkt.
Smart Pære med Homekit Her finner du vårt utvalg av smarte pærer og tilbehør som bruker Homekit, og dermed kan være en del av en slik hjemmeoppsett. Alle disse enhetene er smarte og kan brukes på forskjellige måter, avhengig av dine behov hjemme. Å være en smart enhet betyr at de kan kobles til...
les mer
 • På lager.
  410-1 VOCOlinc

  Denne VOCOlinc smart pære er Super smart og kan styres gjennom VOCOlinc ' s app, gjennom Homekit, gjennom Alexa eller Google Assistant, hvor du kan kontrollere intensiteten, farger og varme av fargen i LED-pære. I tillegg kan du også angi at den skal slå av og på bestemte tids-eller situasjoner. Den VOCOlinc L3 er deres nye...

  222,75 kr 495,00 kr
  Redusert pris!
  2-4 dagers leveringstid
Viser 1 - 1 av 1 produkt
Smart lyspære med Homekit

Smart Pære med Homekit

Her finner du vårt utvalg av smarte pærer og tilbehør som bruker Homekit, og dermed kan være en del av en slik hjemmeoppsett. Alle disse enhetene er smarte og kan brukes på forskjellige måter, avhengig av dine behov hjemme.

Å være en smart enhet betyr at de kan kobles til Wi-Fi og deretter styres gjennom en app på iPhone-en din eller gjennom en sentral enhet som Homekit, som kan sende og motta informasjon fra forskjellige enheter og styre ulike oppsett.

Med en sentral styringsenhet blir det mye enklere å sette opp et smart hjem hvis du har flere enheter i hjemmet ditt. Hvis du for eksempel ønsker at alle dine pærer skal være smarte, er det praktisk å kunne sette dem opp samtidig i stedet for individuelt.

I denne kategorien har vi flere alternativer som kan oppfylle dine behov når det gjelder smarte pærer. Det finnes ulike alternativer avhengig av hva du ønsker at de skal kunne, og det er selvfølgelig også forskjell i prisnivået basert på funksjonaliteten.

En smart pære kan være veldig nyttig hvis du ønsker bedre kontroll over strømforbruket i hjemmet ditt, da den enkelt kan slås av og på og måles med iPhone-en din. Dette gjør det mye enklere å justere lysnivået i hele huset, selv når du ikke er hjemme.

En smart pære med Homekit gir også muligheten til å lage ulike lysoppsett rundt i huset. Hvis du for eksempel ønsker dempet lys på soverommet, men klart lys på badet, kan du enkelt lage disse kombinasjonene med en type pære.

Det gir også fleksibilitet til å endre oppsettet når du ønsker det. Hvis du skal ha fest, kan du gjøre fargene mer spennende. På samme måte kan du enkelt sette en romantisk belysning hvis du skal ha en koselig middag.

I tillegg til selve smartpæren finnes det også ulike smarte enheter som indirekte kan hjelpe med belysningen. Forskjellige smarte stikkontakter kan gjøre det enklere å styre alt som er koblet til strøm gjennom stikkontakter rundt i huset, som for eksempel gulvlamper og TV.

Med slike enheter blir det enda enklere å styre når strømmen er på eller av rundt i hjemmet ditt. Du kan enkelt gruppere dine elektriske enheter i ulike rom på samme smarte stikkontakt, slik at du kan slå av eller på alt samtidig.

På denne måten får du også en god mulighet til å holde øye med strømforbruket på de ulike enhetene, da du bare kan åpne appen din og se hvor mye strøm som er brukt på den enkelte smarte stikkontakten. Dermed kan du enkelt regulere strømforbruket ditt.

Smart enheter er også svært praktiske som sikkerhet mot tyveri. Du kan enkelt bruke smarte pærer som avskrekking ved å programmere dem til å slå seg av og på i ulike intervaller. Dette kan være spesielt nyttig når du er på ferie og ønsker at det skal se ut som om noen er hjemme.

Du kan også få ulike smarte enheter som er beregnet for å fungere som alarmsystem. Dette kan være alt fra smarte sirener til innendørs kameraer som kan overvåke hva som skjer i bestemte vinkler og sende det direkte til iPhone-en din, slik at du kan se det selv.

Ved å ha kameraer som dekker ulike vinkler, får du en sterk beskyttelse av hjemmet ditt, da du kan reagere nesten umiddelbart på hendelser. Samtidig kan du være sikker på å se hvem som beveger seg rundt eiendommen, selv om de ikke kommer inn.

I tillegg til kameraene er selvfølgelig sirenen også en formidabel avskrekking, da det er få som tør fortsette et innbrudd med den i ørene.

Alt i alt er det mange gode muligheter i denne kategorien som kan gjøre livet ditt enklere, enten det handler om å spare strøm eller få ekstra beskyttelse. For mer informasjon kan du lese mer på de enkelte sidene.

iaai