300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 699 KR
250.000 DANSKE BRUKERE US

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Find dit stik

Ikke sikker på om du trenger å få Thunderbolt eller lyn? The plug Wizard er for deg som er usikker på forskjellen mellom Thunderbolt og lyn eller noe helt annet. Feil plugg igjen? Klikk gjennom vår guide og unngå det for din neste bestilling

Har du problemer med å finne den rette pluggen? Her er en guide for å finne den rette, klikker gjennom finne enten pluggen ved hjelp av utformingen av Mac eller noe helt annet.

Torden? Lightening? Men var det ikke også noe med en sky? Apple har å komme opp med en ny plugg nå og da som kan gjøre det vanskelig å holde rede på hvilke kabler for å fange og hvilke omformere er gode å ha i sitt arsenal hvis du vil være i stand til å samarbeide med andre produkter og enheter. 

Det er derfor vi laget denne lille guiden, som du kan klikke deg gjennom og finne ut hvilken kontakt det er nå også i Apple-produktet. Når du klikker gjennom guiden, vil du bli presentert med noen spørsmål om Apple-produktet du ønsker å kjøpe utstyr til, og du vil da bli tatt til selve kontakten som brukes i dette produktet. 

Derfor, når du har svart, vil vi også gi deg linker til kategoriene der du kan kjøpe kabler og tilbehør som bruker disse kontaktene. Guiden er ment som et verktøy for deg, slik at du raskt kan finne bare de produktene du står og mangler og gjør det ganske enkelt for deg å unngå å bestille feil elementer hjemme.

Guiden er ment som en hjelpende verktøy, siden et Google-søk ikke alltid gi deg et klart svar på hvilken plugg å bruke, da dette også avhenger av hvilket år Apple-produktet er produsert og ikke bare navnet på den. Deretter klikker gjennom guiden og få tak i hvilken plugg du trenger til enheten.

Finn din plugg her: