300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 699 KR
250.000 DANSKE BRUKERE US

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
Pris
kr kr
Farge
Han porten
Hun porten
Mulighed for afhentning i københavn
QI opladning
Oplader effekt
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch
Ipad
Iphone
Mac-er
Filter
Qi trådløs ladere for Android-telefoner

Qi trådløs ladere for Android-telefoner

Det er 24 produkter.
En Qi trådløs lader for Android gir deg muligheten til å lade dine nyere Android-smarttelefoner trådløst. Dette skjer ved at laderen genererer et magnetfelt som skaper strøm i batteriet på din smarttelefon, og dermed lader batteriet. På denne måten slipper du å bruke ledninger for å lade din...
les mer
Viser 1 - 24 av 24 produkter
Qi trådløs ladere for Android-telefoner

En Qi trådløs lader for Android gir deg muligheten til å lade dine nyere Android-smarttelefoner trådløst. Dette skjer ved at laderen genererer et magnetfelt som skaper strøm i batteriet på din smarttelefon, og dermed lader batteriet.

På denne måten slipper du å bruke ledninger for å lade din Android. Dette er praktisk både for å unngå rot med ledninger, men også fordi det gir et fast sted å legge telefonen din samtidig som den lades.

Det finnes mange forskjellige typer, avhengig av hvilken kvalitet og hvilke funksjoner man leter etter. Forskjellen ligger ofte i ladefarten, som kan sees ut fra antall watt.

Hvilken Qi trådløs lader for Android er den beste?

Dette avhenger mye av hvilket behov man har. Derfor er det en god idé å først få en oversikt over hva man har mest bruk for. En vanlig Qi trådløs lader for Android hjelper med å sikre bedre lading i hverdagen.

Man kan også få en multi Qi trådløs lader for Android som kan lade flere enheter samtidig hvis man har behov for det. På samme måte kan man få Qi trådløs powerbank for Android, slik at man kan lade på farten. Dette kan også oppnås med et Qi trådløst deksel for Android.

iaai