300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 699 KR
250.000 DANSKE BRUKERE US

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
Kategori
Pris
kr kr
Ipad
Mac-er
Hun porten
Mulighed for afhentning i københavn
Filter

Xiaomi

9 produkter.

I denne kategorien er de ulike produktene vi har fra produsenten Xiaomi, som dekker et bredt spekter av alternativer, alt fra smarte hjem enheter som kan hjelpe med en rekke oppgaver for mikro USB-adaptere for dataoverføring.

Mer
Viser 1 - 9 av 9 produkter
Oversikt over produkter etter produsent - Xiaomi

I denne kategorien er de ulike produktene vi har fra produsenten Xiaomi, som dekker et bredt spekter av alternativer, alt fra smarte hjem enheter som kan hjelpe med en rekke oppgaver for mikro USB-adaptere for dataoverføring.


Xiaomi kommer fra Kina i hovedstaden i Beijing, hvor de har spart på den enorme utviklingen bølgen som har skjedd i teknologi i Kina de siste årene. Det har gjort dem til en stor aktør på det internasjonale markedet, som den fjerde største smarttelefonprodusenten.


Selskapet ble startet i 2010 der, i samme tråd med andre startups, har det kjempet på tross av voldsomme vanskeligheter og vanskelige forhold. Men med en blanding av erfarne ledere og innovatory individer, har de klart å komme en lang vei.


Dette ble også reflektert i deres IPO i Hong Kong i 2018, noe som ofte er et klart tegn på at et selskap har vokst seg stort. Dette har også frigjort en betydelig sum penger for investering, noe som gjør oss trolig kommer til å se mange nye og spennende produkter fra dem.


Xiaomi produserer mange forskjellige typer produkter på forhånd, som også er en av deres nøkler til suksess. Smartphones er selvfølgelig en peiling element, og tilbehøret for dem er svært viktig for dem.


I tillegg har de investert tungt i å utvikle smarthjemenheter, som er et marked som vokser i stor fart akkurat nå, fordi teknologien som gjør at det blir tilstrekkelig godt utviklet for at det skal være enkelt å bruke.


Generelt, deres produkter er svært egnet for å gjøre livet enklere for en bruker, enten det er godt designet smartphones, smarthjemenheter, smarte klokker eller bare makt banker som gir litt lengre batterilevetid.


Ved å gjøre det, tror vi også at forutsetningene er for å bringe dem ombord på nettstedet vårt, hvor de representerer en betydelig del av våre smarte hjemme enheter og har også noen av deres tilbehørs alternativer for smarttelefoner.


Med en fin slagord som heter "alltid tro at noe fantastisk er I ferd med å skje "da er det også en partner du ønsker å ha mer å gjøre, som optimisme er tydelig både i deres produktutvikling, men også i deres generelle tilnærming.


Vi har i hovedsak valgt å innlemme sine smarte hjem systemer og enheter som de gir et solid alternativ til Homekit og Google Home. Dette uttrykkes både av hvordan de er like og hvordan de er forskjellige.


Alle de forskjellige smarte hjem systemer bruke en enkel design og generelt har mange av de samme funksjonene, nemlig overvåking og måle forskjellige ting, strømregulering eller kommunikasjon med enheter.


Men Xiaomi skiller seg ut ved å være mer tilgjengelig i prisvilkår som de er lavere i prisene i forhold til de fleste konkurrenter. Dette kan være ganske viktig når du velger hvilke smarte hjem system du ønsker å ha.


Prisen er spesielt relevant siden smart hjem systemer nytte sterkt fra å ha så mange enheter som mulig for å gi den mest optimale dekningen. Og det kan være noe enklere å ha mange enheter hvis de er på en lav pris enn hvis den enkelte er svært kostbart.