300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 699 KR
250.000 DANSKE BRUKERE US

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
Kategori
Pris
kr kr
Iphone
Filter

Twelve South

1 produkter.

På denne siden er vår deilige utvalg fra produsenten Twelve South, som er et innovativt selskap med produkter som reflekterer denne mentaliteten. De lager eksklusive produkter for Apple-enheter, så du får spesifikke produkter m Mer

Viser 1 - 1 av 1 produkt
Oversikt over produkter etter produsent - Twelve South

På denne siden er vår deilige utvalg fra produsenten Twelve South, som er et innovativt selskap med produkter som reflekterer denne mentaliteten. De lager eksklusive produkter for Apple-enheter, så hvis du vil ha noe som er spesifikt for iPhone eller Mac, kan du se her.


Twelve South har startet opp så sent som 2009 når et ektepar bestemte seg for å starte en bedrift som ville lage produkter for Apple som var like deilig en stil som Apples egne produkter var. siden da de bare vokste seg større og nå har 20 personer i Sør Carolina ansatt.


Hvis du leter etter en kul stykke luksus tilbehør til Apple-enheten, har du kommet til høyre side. Her har vi alt fra vår amerikanske baserte produsenten Twelve South, som gjør sterke førsteklasses merkevarer spesielt designet for alle dine Apple-enheter.


Deres fokus er på å være nyskapende, som deres oppgave er å gjøre Apple-tilbehør som er minst like sterk en stil som Apples egne. Derfor kan du finne mange tilbehør her på siden som skiller seg ut fra hva annet du finner fra de fleste andre produsenter med tilbehør.


Deres måte å gjøre dette på er ved å lage linjer som deres BookBook linje eller deres Journal linje for å gi eksempler som gir en generell design stil, som deretter projiseres og produseres i en variant som passer alle forskjellige modeller, men fortsatt er Unik hver.


Ved å gjøre dette, garanterer de at hvert produkt i disse linjene skiller seg ut fra andre, og selv med sikte på å skille dem fra hverandre. Det gir deg den måten en stil som ikke kan finnes andre steder, som kan være helt din egen etter hvordan du vil den skal være.


Til tross for deres fokus på den deilige stilen, de fortsatt klarer å lage produkter som er svært brukbare, slik at du ikke mister de praktiske fordelene ved å bruke dem, slik at du kan finne mange forskjellige måter å bruke dem med de fleste av dem , uavhengig av produktet.


I tillegg, dekkKker Twelve South mye som de prøver å lage tilbehør til alle Apple-enheter, selv om det er iPhone, iPad, MacBook, eller Apple watch. De har også tilbehør som ikke er direkte relatert til produkter på den måten at lysene, standers eller andre ting i denne stilen.


Til tross for sin brede dekning og de unike produktene de klarer å lage, holder Twelve South seg i en liten størrelse og foretrekker å gjøre det på den måten. Det tillater dem å holde seg til sitt opprinnelige oppdrag og holde levere på det nivået de ønsker.


Når det gjelder nivå, setter de også standarden høy, med materialer av høy kvalitet og et design som er godt utført. Dette bringer dem opp i klassen av Premium tilbehør, og dette gjenspeiles i prisen på sine produkter, som er i den høye enden i forhold til mange andre på markedet.


Men nettopp på grunn av den høye kvaliteten, klarer de å lykkes til tross for prisen likevel, og har gradvis spredd seg til over 100 land i verden. De bare forventer å gå videre, så det er klart et marked for deres oppdrag å være i stand til å utfolde seg, som vi ønsker å følge.


Derfor har vi samlet mange av sine produkter her på siden, som vi tror alle klarer å bidra med noe til de respektive enhetene tilhørighet. De har en annen karakter enn hva de andre produsentene representerer og dermed klarer å fylle en ny nisje som passer godt.