300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 699 KR
250.000 DANSKE BRUKERE US

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
Kategori
Pris
kr kr
Ipad
Iphone
MFi sertifikat
Oplader effekt
Han porten
Hun porten
Filter

RAVPower

5 produkter.

På denne siden er vårt utvalg fra produsenten RAVPower, som gir ulike produkter for lading, som kostnader for iPhone, kabel for iPhone og Power bank for iPhone i mange forskjellige former.

Mer
Viser 1 - 5 av 5 produkter
Oversikt over produkter etter produsent - RAVPower

På denne siden er vårt utvalg fra produsenten RAVPower, som gir ulike produkter for lading, som kostnader for iPhone, kabel for iPhone og Power bank for iPhone i mange forskjellige former.


Siden 2011 har RAVPower levert kraftige maskinvareløsninger til mange forskjellige formål, hvor deres kjerneprodukt har vært batterier til bærbare datamaskiner og smarttelefoner. Deres første salg skjedde på Amazon i EU, og da har det spredd seg til det meste av verden.


Som de vokste i størrelse rundt om i verden, de også utvidet sitt utvalg fra bare batterier. Dette har resultert i at de er svært betydningsfulle i kraftmarkedet.


RAVPower er startet og basert i Storbritannia hvor de har hatt et godt sted å bygge et nettverk fra som det er samlingssted for mange forskjellige selskaper. I tillegg har Storbritannia utmerket infrastruktur for å håndtere den type frakt som RAVPower behov.


RAVPower er unik i deres evne til nettopp nettverk, som kan sees fra de mange samarbeid de har inngått med andre selskaper. Denne brede dekningen bidrar mye til deres suksess som det nettopp sikrer at deres enheter er så kompatible som mulig.


Som navnet deres, RAVPower har et konsept som bygger på rå kvalitet. Dette oppnår dem med en enkel, men utrolig effektiv design. Dermed, de lave produktene som alltid leverer god kvalitet.


Selskapet legger stor vekt på å være på den innovative bølgen, noe som betyr at de alltid vil ha et bud på den nyeste teknologien, enten det er om solenergi lader for iPhone eller Qi trådløs lading for ulike enheter.


Deres deilige utvalg er sterkt representert her på vår side som vi liker deres kombinasjon av stil-safe design og høy kvalitet. I tillegg leverer de på hele spekteret av lading enheter, som vi setter stor pris på.


De ulike enhetene er godt testet, noe som betyr at kvaliteten er top-notch uansett hva du ønsker fra dem. Enhver risiko som normalt kan knyttes til strøm.


Når det gjelder pris, er de også på den lave enden i forhold til resultatene av de ulike enhetene, noe som betyr at du får god valuta for pengene. De er således en virkelig god innsats hvis du vil ha god kvalitet, men ikke nødvendigvis ønsker å betale for de aller beste i markedet.


Som nevnt, RAVPower har et bredt spekter av enheter som de vil hele tiden være på den nyeste teknologien. Dette betyr at på denne siden kan du få alt fra makt bank til iPhone, lader for iPhone eller en sol celle lader for iPhone.


De fleste produkter kommer også med ekstra funksjoner som gir en ekstra bonus på toppen av avtalen. Dette kan for eksempel omfatte Vær som en multi-lader for iPhone, som kan være ganske hendig, slik at du kan lade alle enhetene samtidig.


Det kan også være MFI Lightning kabler for iPhone som er ekstra holdbare, slik at de ikke like lett å bryte eller makt bank for iPhone som også er forsterket for å minimere sjansen for det å bryte.