300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 699 KR
250.000 DANSKE BRUKERE US

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

HYPER by Sanho Corporation

0 produkter.

I denne kategorien, alle våre produkter er tilgjengelig fra produsenten Hyper, som består hovedsakelig av deres utvalg av huber under HyperDrive merkevare. Disse huber er tilgjengelige i forskjellige moduser, men med felles formål at de er spesielt de Mer

Ingen produkter fra denne produsenten.

Oversikt over produkter etter produsent - HYPER by Sanho Corporation

I denne kategorien, alle våre produkter er tilgjengelig fra produsenten Hyper, som består hovedsakelig av deres utvalg av huber under HyperDrive merkevare. Disse huber er tilgjengelige i forskjellige moduser, men med felles formål at de er spesielt designet for Apple PROD


Hyper er et selskap som startet for 13 år siden, hvor de har vært fokus i mange år på å lage smartere løsninger, både i datalagring, men også i mer spesialiserte emner (de har verdens tynneste HDMI-kabel).


De er basert i San Francisco, Silicon Valley og er derfor nær der de kuleste teknologiske utviklingen skje. Det gir mange fordeler, for eksempel sterke nettverk som kan hjelpe både med kvalifiserte ansatte, samt mye teknisk kunnskap.


Deres bilde er at av et ungt selskap med mye energi for å starte nye ting, med Geek tilnærming som gir produkter med en annen løsning på problemene. Dette sikrer at enhetene du får fra det, er helt unike.


Selskapet har fått bred støtte på Kickstarter, hvor deres konsept måtte testes med et mål på 100000 dollar, hvor de i stedet klarte å samle inn over 1million dollar, noe som sier mye om hvor ettertraktet deres produkter er.


I tillegg til å lage huber for MacBook, har de flere andre teknologiske produkter som også gjør hverdagen enklere. Dette inkluderer batterier for MacBook, trådløse USB-porter og ulike saker for lagring av enhetene dine.


I tillegg er de selvsagt på VR-bølgen (Virtual reality) og kommer med bud på VR-hodetelefoner som kan gjøre det mulig å bruke den nye programvaren som støtter denne typen grensesnitt, noe som er flott hvis du vil stupe inn i VR-spill eller lignende.


Som nevnt ovenfor, har vi valgt å fokusere på deres HyperDrive linje som leverer sine huber til MacBook. Så i kategorien her kan du finne alle sine beste huber for MacBook, hvor det er lite til alle behov, selv om det er bare å koble et par ting eller et lengre spekter av enheter.


Prisklasse Hyper REt bredt som de har både billige dokker som oppfyller grunnleggende behov, men har også ganske dyre huber som igjen er svært konkurransedyktige i markedet. Hvis du ser bare på antall porter, så deres priser er ganske gjennomsnittet.


Men hvis du anskaffer en hub for MacBook fra Hyper, får du en enhet som har mye fokus på å ha så mye funksjonalitet i så lite plass som mulig. Alle deres huber er i en mindre størrelse enn sine konkurrenter, så hvis det er en prioritet, velger Hyper.


I tillegg er deres produkter spesielt utformet som et knutepunkt for MacBook, noe som betyr at både i design og størrelse passer. Samtidig, deres komme inn inne formen av USB-C og Thunderbolt er spesielt beregnet på MAC hvilke hovedsakelig bruker disse havnebyer.


Deres valg av USB-C som primær socket gjør dem også levere utmerket kvalitet, som det gir overlegen gjennomstrømming. På den måten kan en slik hub for MacBook enkelt håndtere alle innganger som deretter i høy kvalitet.