300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 699 KR
250.000 DANSKE BRUKERE US

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
Kategori
Pris
kr kr
Ipad
Iphone
Mac-er
Oplader effekt
vis flere mindre
Han porten
Hun porten
Mulighed for afhentning i københavn
Filter

Baseus

86 produkter.

Når det gjelder å finne tilbehør til iPhone eller smarttelefon, er det et flott sted å starte på Baseus. De har alt fra beskyttelse til iPhone, lader til iPhone til ulike mounts, lydutstyr og andre enheter.

Mer
Viser 1 - 54 av 86 produkter
Oversikt over produkter etter produsent - Baseus

Når det gjelder å finne tilbehør til iPhone eller smarttelefon, er det et flott sted å starte på Baseus. De har alt fra beskyttelse til iPhone, lader til iPhone til ulike mounts, lydutstyr og andre enheter.


Baseus startet i 2009 i Shenzhen på den nye teknologiske bølgen i Kina. Herfra har de vokst stort med fokus på en enkel estetisk og bred anvendelse. Det har vært en utbredt suksess for dem, og de kan nå finnes over hele verden.


Deres navn er avledet fra frasen "base på bruker", som er en veldig god beskrivelse av deres tilnærming til sine produkter. Det må dekke behovene til brukeren i så enkel måte som mulig.


Med denne tilnærmingen i tankene, har de laget en lang liste over produkter som hver streber etter å møte et behov og for det meste lykkes ganske bra. På samme tid, de klarer å være på nyere teknologi og bidra til å sette tonen på markedet.


Det er derfor Baseus, selvfølgelig, har en permanent tilstedeværelse på denne siden, som deres produkter er alltid konkurransedyktige innenfor sitt territorium. I tillegg kan de brukes til å sette en meget god standard som alle andre produkter kan måles fra.


Gitt sitt brede utvalg, på denne siden kan bli funnet et produkt som dekker nesten alle behov når det gjelder tilbehør til iPhone. I så fall trenger du en ny lader for iPhone eller beskyttende film for MacBook, den er her.


Baseus er på samme tid i billig slutt, noe som betyr at prisene er konkurransedyktige med ulike rabatt merker, mens ofte tilbyr produkter i en litt høyere kvalitet.


Så hvis du leter etter en kul produkt som en Qi trådløs lader for iPhone, men ønsker ikke å betale en towable premium pris, Baseus kan definitivt gjøre et godt bud for det.