300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 699 KR
250.000 DANSKE BRUKERE US

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
Kategori
Pris
kr kr
Ipad
Iphone
Mac-er
MFi sertifikat
Oplader effekt
Han porten
Hun porten
Filter

Anker

13 produkter.

På denne siden har vi samlet alle våre produkter fra produsenten anker som produserer et bredt spekter av elektronikk produkter, hovedsakelig rettet mot smarttelefoner, som ladere, kabler, makt banker og lydutstyr.

Mer
Viser 1 - 13 av 13 produkter
Oversikt over produkter etter produsent - Anker

På denne siden har vi samlet alle våre produkter fra produsenten anker som produserer et bredt spekter av elektronikk produkter, hovedsakelig rettet mot smarttelefoner, som ladere, kabler, makt banker og lydutstyr.


Anker er et kinesisk selskap med hovedkvarter i Shenzhen, den uoffisielle teknologi hovedstaden i Kina. Det er kort og bra den kinesiske responsen til Silicon Valley, der utviklingen er gjort på et enormt høyt tempo.


Her har de kjørt siden 2011 der Steven Yang grunnla selskapet for å lage produkter for verdensklasse smartphones. De har også klart i stor grad, som de nå har kontorer over hele verden.


Deres visjon er å være leder i ladeteknologi over hele verden, som de er veldig godt på vei til, og i sine egne ord faktisk allerede er. Dette betyr også at svært høy kvalitet kan forventes fra sine produkter.


Konseptet er at de vil lage produkter som er betydelig bedre enn den vanlige ladere du får med når du kjøper en smarttelefon, og derfor trenger å kjøpe deres i stedet, som er illustrert av deres hashtag #UseAnkerInstead.


Deres produkter dekker alle deler av ladeprosessen, fra kraftige vegg ladere som raskt kan lade en hvilken som helst enhet, til kabler som kobler mellom lader og enhet, til powerbanks som kan holde enheter i gang for ekstra tid.


Med denne tilnærmingen, er de også godt plassert for å sette seg på en stor del av lade markedet, selv om de har veldig sterke konkurrenter, som de store produsentene ville selvfølgelig liker å selge sine egne tilbehør til sine smartphones.


Vi har testet alle sine produkter selv og faktisk tror at det er noe med snakk i forhold til kvaliteten de gir. Det er derfor vi har et svært bredt utvalg av deres utvalg her på vår side som kan dekke alle dine lading behov, uansett hvilken enhet du ønsker å lade.


Vi har valgt kablene vi trodde var av beste kvalitet, både når det gjelder styrke, men også når det gjelder holdbarhet da. SeLget dekker alle de mest relevante port typene som USB-C, USB, Micro USB mm. så uansett hvilken enhet du har, kan du finne noe du kan bruke.


I tillegg har ankeret flere spennende bud på lading teknologi, slik som deres Qi trådløs lader for iPhone, som raskt og effektivt lade iPhone trådløst, som kan fås i flere forskjellige varianter.


Alle sine produkter som fungerer som en lader for iPhone også leveres med funksjonalitet som gjør at Quickcharge, som optimaliserer ladehastigheten for iPhone, slik at du kan få iPhone ladet så raskt som mulig.


Anker har også noen ganske kule bud på iPhone lydutstyr, for eksempel deres iPhone headset som gir overlegen lyd og er enkle å bære over hele verden. Akkurat som de har hørt biffer hvis du ønsker å lukke helt av utsiden lyden.


Deres suverene kvalitet er også reflektert i en Premium prisnivå som passer godt med andre konkurrenter i Premium-markedet. De er fortsatt billigere enn hvis du ønsker å kjøpe Apples egne produkter eller lignende høy merkevareprodukter, men noe dyrere enn rabatt.