+45 60 54 62 25    |    LEVERING PÅ 2-4 HVERDAGER   |    [email protected]

Filtre produkter

Pris

197 kr 1339 kr

Han porten

vis flere mindre

Hun porten

vis flere mindre

Ipad

vis flere mindre

Iphone

vis flere mindre

Mac-er

vis flere mindre

Utstyr

vis flere mindre

MFi sertifikat

vis flere mindre

Oplader effekt

vis flere mindre

SøgOversikt over produkter etter produsent - Adam Elements36 produkter.

På denne siden er vårt utvalg av Adam Elements produkter, som dekker et bredt spekter av behov, fra lading til smarte målere som kan måle forskjellige ting for deg, akkurat som det er forskjellige adaptere som lar deg koble til forskjellige enheter Mer

  • Vis:
Viser 1 - 36 av 36 produkter

Oversikt over produkter etter produsent - Adam Elements

På denne siden er vårt utvalg av Adam Elements produkter, som dekker et bredt spekter av behov, fra lading til smarte målere som kan måle forskjellige ting for deg, akkurat som det er forskjellige adaptere som lar deg koble til forskjellige enheter.


Adam Elements startet i 2013 i Taipei (Taiwan) på grunnlag av at de skulle bli en stor aktør i markedet for bærbare strøm, tilbehør og generell tilbehør til Apple og Android, her spesielt håndholdt teknologi.


For dette har de forskjellige serier som beskriver ulike teknologier avhengig av hva du bare leter etter. Deres M-serien f.eks. Gir adaptere som tillater konvertering mellom ulike signaler.


En av deres sentrale områder er også deres iKlips-serien som er lagring i mini-format beregnet for Smartphones og her spesielt iPhones. De er tilgjengelige i alle slags størrelser, både rom og design, så det er noe for enhver smak.


Adam Elements streber etter å alltid være nyskapende og derfor har de en rekke nisjeprodukter som kan dekke alle behov de kan komme opp med. Dette betyr også at Adam Elements kan hånd plukke bare de produktene som passer dine behov.


Av denne grunn har vi også inkludert dem i vårt sortiment som de har mange forskjellige produkter som ikke finnes i riktig kvalitet andre steder. Derfor kan de tilby noen virkelig unike løsninger som også bidrar unikt til vårt utvalg.


Som det kan sees på denne siden, er det veldig mye variasjon mellom de ulike produktene. Imidlertid, hvis du er ser for en hendig fabrikat til deres apparat, så det er en stor sjanse det den kan grunnlegge her over.


Som det er spesielle produkter alt i god kvalitet, så er prisnivået og svarte der. De er på ingen måte de billigste på markedet, men heller ikke den dyreste som de ikke markedsføre seg å ha de beste produktene i forhold til konkurrentene.