+45 60 54 62 25    |    LEVERING PÅ 2-4 HVERDAGER   |    [email protected]

Filtre produkter

Utstyr
vis flere mindre
Pris
536 kr 2850 kr
Producenter
vis flere mindre
Lengde
vis flere mindre
Hun porten
vis flere mindre
Mulighed for afhentning i københavn
vis flere mindre
vis flere mindre
Farge
vis flere mindre
Vekt
vis flere mindre
Produktgaranti
vis flere mindre
Kompatibilitet
vis flere mindre
Filter
MacBook stands-gjør skrivebordet mer Shakers!

MacBook stands-gjør skrivebordet mer Shakers!

Det er 13 produkter.
Bruker du MacBook, MacBook Pro, MacBook Air for arbeid? Ja, det kommer ikke til å skje. Deretter må du få den opp i riktig høyde, slik at du ikke bruker nakken hver gang, her er våre MacBook-holdere som gjør det enklere og bedre å bruke Mac hver dag. Hva er en MacBook-stativ? En MacBook-stativ er en plattform der du kan plassere MacBook-enheten din for å gjøre den enklere å bruke. Det kan være super hendig hvis skrivebordet på jobben er på feil høyde hvis du trenger å ha en annen vinkel for...
les mer
Viser 1 - 13 av 13 produkter
MacBook stands-gjør skrivebordet mer Shakers!

Bruker du MacBook, MacBook Pro, MacBook Air for arbeid? Ja, det kommer ikke til å skje. Deretter må du få den opp i riktig høyde, slik at du ikke bruker nakken hver gang, her er våre MacBook-holdere som gjør det enklere og bedre å bruke Mac hver dag.

Hva er en MacBook-stativ?

En MacBook-stativ er en plattform der du kan plassere MacBook-enheten din for å gjøre den enklere å bruke. Det kan være super hendig hvis skrivebordet på jobben er på feil høyde hvis du trenger å ha en annen vinkel for å se og skrive bedre, eller hvis du bare trenger å ligge på sofaen og ikke vil at den skal ligge i fanget. Et stativ for MacBook kan lages i mange forskjellige typer materialer i henhold til hva du liker og kan synes å være mest stilfulle.

Hvordan velger jeg stativ for MacBook?

Det er flere ting du må ta hensyn til når du velger som står for MacBook du ønsker. Den første er funksjonalitet, som de fleste standers løse ulike problemer. Bruk et stativ som hever MacBook-enheten, eller du må bruke et stativ som endrer skråningen på MacBook-enheten, eller kanskje et stativ som gir ekstra tilgang til USB-porter. Neste, materiale og utseende er verdt å vurdere, så det er veldig stilig står i tre, og det kan være en stor forskjell i holdbarhet avhengig av hvilket materiale stativet er laget av. Et tre stativ vil gi høy kvalitet på bekostning av fleksibilitet, mens et ALU-stativ vil gi mer fleksibilitet.

Hva er den beste MacBook-stativet

Det første skrittet på agendaen er å finne ut hva det er du trenger. Hvis det handler om å øke din MacBook i hjemmet ditt mens det ser stilig, så vår SamDi laptop stativ er et fint bud, som design av tre gir et rustikt utseende, som vil passe på de fleste steder. Men hvis du ønsker å få funksjonalitet ut av din stand, en multifunksjonell stativ med USB er en utmerket innsats som det gir deg 4 ekstra USB-porter, men uten å heve verken høyde eller vippei betydelig grad. Det beste alternativet for høyde og helling vil være vår MacBook-holder i alu, spesielt fordi det er også lett å transportere med deg rundt. Til slutt har vi vertikale stands som er eksklusivt for lagring av MacBook når du ikke bruker den, noe som kan gi en fin touch til stuen eller kontoret, ved bevisst å bruke MacBook som en utstilling element i stedet for bare å sitte og roating. Her er det beste alternativet vår MacBook vertikal stand, hvor den finnes både i tre og i alu.