300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 699 KR
250.000 DANSKE BRUKERE US

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Farge
Han porten
vis flere mindre
Hun porten
vis flere mindre
Mulighed for afhentning i københavn
QI opladning
MFi sertifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch
Ipad
Iphone
Mac-er
Filter
Macbook Pro 13" uden touch

Macbook Pro 13" uden touch

Det er 495 produkter.
Dette er den rimelige MacBook Pro uten touch bar Denne MacBook Pro-modellen er billigere enn de med touch bar, men den har bedre batteritid og et imponerende design. Størrelsen og pro-funksjonaliteten gjør den uimotståelig.Hva trenger jeg til MacBook Pro uten touch bar 13”? Din MacBook Pro 13”...
les mer
Viser 433 - 486 av 495 produkter
Macbook Pro 13" uden touch

Dette er den rimelige MacBook Pro uten touch bar

Denne MacBook Pro-modellen er billigere enn de med touch bar, men den har bedre batteritid og et imponerende design. Størrelsen og pro-funksjonaliteten gjør den uimotståelig.

Hva trenger jeg til MacBook Pro uten touch bar 13”?

Din MacBook Pro 13” har to Thunderbolt 3 porter, som gir deg utmerkede tilkoblingsmuligheter. Du trenger imidlertid kabler og adaptere som bruker USB-C-formatet, da Thunderbolt 3 er basert på dette. Det anbefales også å ha en rekke adaptere tilgjengelig, slik at du kan koble til så mange enheter som mulig. For eksempel trenger du en HDMI til USB-C-adapter for å koble til en moderne skjerm. De fleste enheter bruker fortsatt USB 2.0 eller 3.0, så du trenger en måte å konvertere USB til USB-C.

Hvordan kobler jeg best til MacBook Pro 13” uten touch bar?

Den beste tilkoblingen til MacBook Pro 13” er gjennom en USB-C-kabel. Men siden de fleste enheter ikke har USB-C, trenger du en adapter eller hub for å konvertere til riktig format. En pakkeløsning som vår USB-C HDMI-dokk og USB-C til USB-adapter er et sterkt alternativ, da den gir deg to USB-innganger, en HDMI-inngang og en ekstra USB-C-inngang. Alternativt har Baseus utviklet en 3-i-1 USB-C-kabel med Lightning, MicroUSB og USB-C, som gir deg en lader til iPhone og flere tilkoblingsmuligheter.

Hva er det beste tilbehøret til MacBook Pro 13” uten touch bar?

Du kan dekke nesten alle behovene dine for MacBook Pro 13”, da tilbehørsmarkedet for Mac er i rask utvikling. Avhengig av hva du skal bruke den til, kan det være forskjellige anbefalinger. Hvis du skal bruke den i en arbeidsstasjonoppsett, kan en kombinasjon av MacBook-stativ, hub for å samle kablene dine, et sleeve for transport og et flott headset for MacBook gi en solid base. Hvis det derimot er for avslappet surfing og sporadisk spill, kan en USB-C HDMI-dokk, et MFi Lightning-kabel for lading av iPhone og et par gode earpods for MacBook være en bedre løsning. Uansett anbefaler vi å se gjennom utvalget vårt, da vi har samlet de beste løsningene for MacBook Pro 13” under ett tak her hos oss. Både til rimelige priser og til de som ønsker det beste for MacBook Pro 13”.

.iaai