300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 699 KR
250.000 DANSKE BRUKERE US

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Farge
Han porten
vis flere mindre
Hun porten
vis flere mindre
Mulighed for afhentning i københavn
QI opladning
MFi sertifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch
Ipad
Iphone
Mac-er
Filter
Macbook Pro 13 Touch

Macbook Pro 13 Touch

Det er 498 produkter.
MacBook Pro 13" med Touch Bar MacBook Pro 13" er den lille kjempen som har massevis av kraft, samtidig som den ikke tar opp mer plass enn en MacBook Air. Designet er virkelig pent og kompakt, samtidig som den nyeste versjonen kommer med en quad-core-prosessor.Hva kan jeg koble til MacBook Pro...
les mer
Viser 271 - 324 av 498 produkter
Macbook Pro 13 Touch

MacBook Pro 13" med Touch Bar

MacBook Pro 13" er den lille kjempen som har massevis av kraft, samtidig som den ikke tar opp mer plass enn en MacBook Air. Designet er virkelig pent og kompakt, samtidig som den nyeste versjonen kommer med en quad-core-prosessor.

Hva kan jeg koble til MacBook Pro 13"?

MacBook Pro 13" kommer med de superraske Thunderbolt 3-portene, noe som betyr at du får den høyeste hastigheten og kvaliteten gjennom dem for øyeblikket. Med fire av dem har du mange muligheter for tilkobling. Thunderbolt 3 bruker USB-C-standarden, noe som betyr at alt som er kompatibelt med USB-C kan kobles til MacBook Pro 13".

Hvis du vil koble til eldre formater som HDMI eller mini DisplayPort, trenger du en adapter som kan konvertere HDMI til USB-C. Men så lenge du har riktig adapter eller hub med den inngangen du trenger, kan du koble til nesten alt til MacBook Pro 13".

Hvordan velger jeg kabel til MacBook Pro 13"?

Det er flere gode investeringer å gjøre når du skal utstyre MacBook Pro 13" med kabler. Hvis du også har en iPhone eller iPad, anbefales det sterkt å skaffe en USB-C til Lightning-kabel, slik at du kan lade raskt gjennom den. Det er også en god idé å skaffe en USB til USB-C-kabel til MacBook, da det gir deg muligheten til å koble til enheter som fortsatt bruker USB 2.0 eller 3.0-porter.

Hvis du trenger en ekstra skjerm som bruker HDMI, er en USB-C til HDMI-kabel absolutt et must. Her kan det være en fordel å velge en av høy kvalitet, da Thunderbolt 3 gir mulighet for opptil 5k/8k-kvalitet.

Hva skal jeg kjøpe til MacBook Pro 13"?

Med en MacBook Pro 13" får du et hav av tilbehørsalternativer, og nesten alle behov kan dekkes. De riktige adapterne, som for eksempel en Adam Elements CASA H01 USB-C til HDMI eller en liten USB-C til USB 3.0-adapter, kan utgjøre en stor forskjell i opplevelsen av MacBook Pro 13". Det kan også være lurt å ta en grundig titt på vårt utvalg av dokker og huber, da de gir en enestående mulighet til å koble til mange enheter samtidig til MacBook-en din.

For ekstra beskyttelse er det alltid lurt å ha et sleeve eller et deksel til MacBook, da det samtidig gjør den enklere å transportere. Ikke glem at det finnes et bredt utvalg av lydutstyr til MacBook Pro 13", da en god lydopplevelse er essensielt når du bruker MacBook-en din.

.iaai