300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 699 KR
250.000 DANSKE BRUKERE US

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
Pris
kr kr
Han porten
Hun porten
Mulighed for afhentning i københavn
Oplader effekt
vis flere mindre
Producenter
vis flere mindre
Kategori
Ipad
Iphone
Mac-er
Filter
Mac reparations udstyr

Mac reparations udstyr

Det er 356 produkter.
Stort utvalg av reparasjonsutstyr til Mac Det er dyrt å sende din Mac-datamaskin, iPhone eller iPad til reparasjon, men hvis du har litt teknisk snarrådighet, kan du faktisk fikse mange av de vanligste reparasjonene selv. Mange problemer og skadede deler kan fikses ved å løsne noen få skruer, noe...
les mer
Viser 109 - 162 av 356 produkter
Mac reparations udstyr

Stort utvalg av reparasjonsutstyr til Mac

Det er dyrt å sende din Mac-datamaskin, iPhone eller iPad til reparasjon, men hvis du har litt teknisk snarrådighet, kan du faktisk fikse mange av de vanligste reparasjonene selv.

Mange problemer og skadede deler kan fikses ved å løsne noen få skruer, noe de fleste kan klare, så det er verdt å undersøke om du kan gjøre reparasjonen selv.

MEN HUSK!, så snart du åpner din Mac-datamaskin, iPhone, iPad eller iPod, dekker ikke Apples garanti lenger, så du må være rimelig sikker på hva du gjør, og du bør ikke begynne å reparere en helt ny Apple-produkt som fortsatt har lang garanti igjen.

Skrutrekkersett for alle Apple-produkter

Første trinn i nesten enhver reparasjon av et Apple-produkt er å løsne noen skruer. Til dette formålet har vi her hos Mackabler et godt utvalg av skrutrekkersett som kan brukes til å åpne både Mac, iPhone og iPad.

Du kan velge å kjøpe bare en enkelt skrutrekker hvis du vet nøyaktig hvilken type du trenger og bare trenger denne ene skrutrekkeren. Steget opp fra dette er vår lille pakke med reparasjonsutstyr til iPhone, der du får 8 verktøy til en utrolig lav pris. I tillegg kan du med hell kjøpe iPhone-skjermreparasjonsverktøy fra Jakemy, som er til god hjelp når du skal åpne og løfte skjermen på iPhone-en din.

Hvis du vil kunne åpne og reparere flere Mac-datamaskiner, iPhones og iPads, er det derimot en god idé å investere i et av våre større skrutrekkersett, som kommer med et enkelt håndtak og et stort og godt utvalg av bits. Med disse settene kan du være sikker på at du kan åpne nesten alle Apples produkter.

Nytt batteri til MacBook-en din

Å bytte batteri på MacBook-en din er sannsynligvis en av de vanligste reparasjonene som gjøres med Mac-reparasjonsutstyr fra Mackabler. Uansett hvor godt du behandler MacBook-en din og er flink til å lade batteriet på den mest optimale måten, vil batteriet til slutt bli slitt ut.

Dette viser seg oftest ved at MacBook-en din ikke kan kjøre særlig lenge før den igjen trenger strøm, og det kan være irriterende hvis du er vant til å ha den med deg på skolen eller på jobben, der den tidligere har klart en hel arbeidsdag.

Å bytte batteriet på MacBook-en din er samtidig en av de enklere reparasjonene du kan gjøre, for batteriet er en stor enhet som er relativt enkel å komme til, men det krever at du har riktig verktøy i form av et av skrutrekkersettene vi selger her hos Mackabler.

Få tilkobling og strøm til harddisken i MacBook-en din med en HDD Flex

En eldre MacBook kan begynne å vise svakhetstegn og kanskje miste tilkoblingen til den innebygde harddisken eller ha problemer med å sende strøm til den. Men det betyr ikke nødvendigvis at du må kaste den gamle Mac-datamaskinen din.

Ved å sette inn en ny HDD Flex i MacBook-en din kan du få tilbake tilkoblingen til harddisken og dermed få liv i datamaskinen igjen.

Dette krever litt teknisk snarrådighet, men hvis du har det eller kjenner noen med tekniske ferdigheter, kan du spare mye penger ved å gjøre denne reparasjonen selv.

Gjenopprett tilkoblingen til SSD-en fra den døde Mac-datamaskinen din

Selv svært stabile og holdbare datamaskiner som Apples kan en dag gi opp og dø. Det føles ofte som en mindre katastrofe for eieren, da det kan være mye verdifull informasjon, bilder, videoer og data på den innebygde SSD-harddisken som man ikke umiddelbart kan få tilgang til.

Til lykke finnes det hjelp fra de populære produktene fra selskapet Sintech, som produserer en rekke SSD-adaptere og holdere som gir deg tilgang til innholdet på den gamle SSD-en din. Avhengig av hvilken type SSD som var i den gamle Mac-datamaskinen din, kan du få en adapter som hjelper deg med å koble den nye datamaskinen din til den gamle SSD-en, som vanligvis er utstyrt med deres helt egne kontakter.

Dette er smart, og Sintech har også laget SSD-harddiskholdere der du kan sette inn den gamle SSD-en og bruke den som en ekstern harddisk du kan ta med deg på farten.

Sugru - vidundermaterialet for små reparasjoner

Sugru er navnet på et plastisk gummimateriale som kan sammenlignes med modellervoks og derfor kan formes på alle tenkelige måter. Når det har herdet i 24 timer, blir det helt hardt og kan tåle både vind og vær samt temperaturer fra -50°C til +180°C.

Det er ganske genialt, og det er egentlig bare fantasien som setter grenser for hva du kan bruke Sugru til. De fleste bruker det til å forsterke området der ledningen går inn i kontakten på for eksempel en lader, som ofte er et sted som kan bli ødelagt, men det kan også brukes til å isolere en blottlagt eller ødelagt ledning, lage en krok eller forbedre grepet på et håndtak. Se Sugru YouTube-videoer for mer inspirasjon om dette vidundermaterialet.

Bytt pluggen på Magsafe- eller iPad-laderen din

Hvis du har en Magsafe-lader eller en iPad-lader der en av stiften som går inn i stikkontakten er knekt eller bøyd, kan du enkelt bytte ut den delen. En AC-adapterplugg er enkel å ta av laderen, og det er like enkelt å sette på den nye. Og den koster heller ikke så mye å kjøpe.

En annen enkel prosedyre er å gjøre en Magsafe 1-lader om til en Magsafe 2-lader, og her er det ikke engang snakk om en reparasjon, men heller en oppgradering. Med Apple Magsafe til Magsafe 2-adapteren kan du enkelt og raskt gjøre om Magsafe 1-laderen din (både L- og T-kontakten) til en Magsafe 2-kontakt. Det kan ikke bli mye enklere, og det kan være en god måte å bruke en eldre Magsafe-lader du kanskje har liggende fra en annen Mac-datamaskin.

iaai