300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 699 KR
250.000 DANSKE BRUKERE US

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Farge
Han porten
vis flere mindre
Hun porten
vis flere mindre
Mulighed for afhentning i københavn
QI opladning
MFi sertifikat
Oplader effekt
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch
Ipad
Iphone
Mac-er
Filter
Mac mini M2 / M2 Pro

Mac mini M2 / M2 Pro

Det er 328 produkter.
Den nye Mac mini M2 er den første Mac mini-modellen som bruker Apples egen M2-systembrikke (SoC), som også finnes i de nyere MacBook Air- og MacBook Pro-modellene. Dette betyr at Mac mini M2 er kraftigere og mer energieffektiv enn tidligere modeller, og kan også kjøre både iOS- og macOS-apper. I...
les mer
Viser 109 - 162 av 328 produkter
Mac mini M2 / M2 Pro

Den nye Mac mini M2 er den første Mac mini-modellen som bruker Apples egen M2-systembrikke (SoC), som også finnes i de nyere MacBook Air- og MacBook Pro-modellene. Dette betyr at Mac mini M2 er kraftigere og mer energieffektiv enn tidligere modeller, og kan også kjøre både iOS- og macOS-apper. I tillegg har Mac mini M2 flere porter, inkludert Thunderbolt/USB4-porter, og støtter også WiFi 6.

Det nye med Mac Mini M2 er at det nå finnes en Mac Mini med en Pro-prosessor også, slik at du kan kjøpe en Mac Mini med en M2 CPU. Den er god for de fleste og kan gjøre nesten alt. Du kan også oppgradere til en Mac Mini med en M2 Pro, som er genial for svært krevende oppgaver. Den er omtrent dobbelt så rask som den gamle Mac Mini med en M1 CPU.

Det finnes mange forskjellige typer utstyr man kan kjøpe til Mac mini for å forbedre ytelsen eller legge til flere funksjoner. Noen av de mest populære tilbehørene til Mac mini er:

Ekstern skjerm:

Man kan koble til en ekstern skjerm til Mac mini via Thunderbolt- eller HDMI-portene for å få større skjermområde og ha flere vinduer åpne samtidig. Merk at M2-versjonen støtter 2 skjermer, en tilkoblet via USB-C og en tilkoblet via HDMI. M2 Pro-versjonen støtter 4 skjermer, slik du ønsker det.

Ekstern harddisk eller SSD:

For å øke lagringsplassen eller øke hastigheten på filoverføringer kan man koble til en ekstern harddisk eller SSD. Det er dyrt å oppgradere SSD-en i en Mac Mini, så gjør det eksternt og spar mye penger.

Eksternt tastatur og mus:

For å forbedre arbeidsområdet og gjøre det enklere å jobbe med Mac mini, kan man koble til et eksternt tastatur og mus.

USB-C-dokkingstasjon:

En USB-C-dokkingstasjon kan gi flere porter som USB, HDMI, Ethernet, lyd og mer, og gjør det enklere å koble til flere enheter til Mac mini. Vi har mange av dem :)

Mac mini er et godt valg for profesjonelle, da den er en kompakt og allsidig datamaskin som kan brukes til mange forskjellige formål. Den kan brukes som en stasjonær arbeidsstasjon, en server eller en mediesenter-PC. Med den nye M2-prosessoren er Mac mini også svært kraftig og energieffektiv, noe som gjør den egnet for krevende oppgaver som videoredigering, bildebehandling, musikkproduksjon, programvareutvikling og mer.

Mac mini har også flere porter, inkludert Thunderbolt/USB4-porter, som gjør det mulig å koble til eksterne skjermer, harddisker og annet utstyr. Den støtter også WiFi 6, noe som gir raskere og mer stabil trådløs tilkobling.

Mac mini kan være et godt valg for bildebehandling, da den er kraftig nok til å håndtere de fleste bildebehandlingsprogrammer. Når den er utstyrt med den nye M2-prosessoren, kan den håndtere store bildefiler og effekter med høy hastighet. Du kan få enda bedre ytelse ved å oppgradere til M2 Pro, omtrent samme ytelse som den første Mac Studio, som er dedikert til profesjonelle.

Ettersom Mac mini har Thunderbolt/USB4-porter, kan man koble til eksterne skjermer og harddisker, noe som kan forbedre arbeidsområdet og gjøre det enklere å jobbe med store bildefiler. Dette kan også øke produktiviteten ved å ha flere vinduer åpne samtidig.

Mac mini støtter macOS- og iOS-programmer, noe som gir muligheten til å bruke profesjonelle bildebehandlingsprogrammer som Adobe Photoshop, Lightroom og Affinity Photo, samt apper som Pixelmator og Procreate.

Det er imidlertid verdt å merke seg at bildebehandling kan være en krevende oppgave for enhver datamaskin, og hvis man jobber med svært store bildefiler eller trenger de mest avanserte verktøyene, kan man vurdere å velge en Mac med en kraftigere prosessor eller et profesjonelt grafikkort. For eksempel samme PC med en M2 Pro-prosessor.

Mac mini kan kjøre spill, men det avhenger av spillenes systemkrav og Mac mini's spesifikasjoner. Den nye M2-prosessoren i Mac mini har vist seg å være kraftig og kan kjøre mange spill med god ytelse, men det kan variere fra spill til spill.

Noen spill kan kjøre på Mac mini uten problemer, mens andre spill kan kreve redusert detaljnivå for å kjøre jevnt.

Det er viktig å undersøke spillenes systemkrav før man laster dem ned eller kjøper dem, for å sikre at de kan kjøre på Mac mini. Det anbefales også å teste spillet i en demoversjon eller lese anmeldelser fra andre brukere som har spilt det på Mac mini. Du kan for eksempel se på Apples App Store om et spill kan kjøres på din Mac Mini, og det samme kan du se hos butikker som Steam.

Det er også verdt å merke seg at Mac mini ikke er designet som en gaming-PC, og den kan ikke sammenlignes med en dedikert gaming-PC når det gjelder ytelse. Du kan oppleve begrensninger i kraftige spill, spesielt hvis du ønsker å spille dem i høy oppløsning og med høy grafikkdetalj. Dette skyldes hovedsakelig at de store spillene ikke er utviklet for Mac ennå.iaai