300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 699 KR
250.000 DANSKE BRUKERE US

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Farge
Han porten
vis flere mindre
Hun porten
vis flere mindre
Mulighed for afhentning i københavn
QI opladning
MFi sertifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Producenter
vis flere mindre
Kategori
Apple Watch
Ipad
Iphone
Mac-er
Filter
Mac-er

Mac-er

Det er 917 produkter.
Mac-adaptere, omformere og ladere Alle de essensielle adaptere til din Mac. Her kan du finne vårt store utvalg av adaptere, transformatorer og kabler til din MacBook, MacBook Air, MacBook Pro, iMac, Mac mini eller Mac Pro. Vi har et bredt utvalg av adaptere som gjør det mulig å få video fra din...
les mer
Viser 595 - 648 av 917 produkter
Mac-er

Mac-adaptere, omformere og ladere

Alle de essensielle adaptere til din Mac. Her kan du finne vårt store utvalg av adaptere, transformatorer og kabler til din MacBook, MacBook Air, MacBook Pro, iMac, Mac mini eller Mac Pro. Vi har et bredt utvalg av adaptere som gjør det mulig å få video fra din Mac-datamaskin til for eksempel TV-en din, en ekstern skjerm eller en projektor i klasserommet.

HDMI til din Mac

Vanligvis bruker man HDMI for å koble en Mac-datamaskin til en TV, fordi HDMI overfører både lyd og video. Alle Mac-er fra 2010 eller senere er kompatible med HDMI. DVI er den vanligste tilkoblingen til en ekstern skjerm, fordi den er digital og støtter høy oppløsning. VGA brukes til projektorer, da de fleste projektorer bruker den analoge VGA-tilkoblingen. Det er også VGA som de gamle CRT-skjermene bruker som videokontakt.

Utvalget av kabler til Mac fortsetter

Vi har både kontakter som passer til Thunderbolt og Thunderbolt 2 (den nyeste) og Mini DisplayPort. Kontakten er den samme, så hvis du har en nyere Mac-datamaskin og vil overføre video fra den, trenger du en Mini DisplayPort-adapter. Mini DisplayPort og Thunderbolt 1 og 2 støtter lyd og video opptil 1440p. Thunderbolt er en videreutvikling av Mini DisplayPort, og den er bakoverkompatibel, så alle Mini DisplayPort-kabler og adaptere fungerer med en Thunderbolt-kontakt. Det fungerer imidlertid ikke motsatt vei.

Vi har også kontakter for eldre Mac-er

Vi har også de eldre Mini DVI-kontaktene som ble brukt til Mac-datamaskiner før 2009. Kontakten er en videreutvikling av DVI og støtter derfor ikke lyd. Vi har alt du kan trenge til gode priser og med god service.

Hva er den beste kabelholderen?

Den beste kabelholderen avhenger av hvilken kabel du prøver å holde på plass. De fleste kabelholdere er nemlig beregnet for bestemte produkter som headset, Mac-er eller iPads.

Hvis du trenger en kabelholder til headset, har vi et godt alternativ her på siden. Den gir deg samtidig et praktisk sted å oppbevare headsetet ditt, slik at det ikke blir skadet hvis det blir dyttet ned fra bordet eller lignende.

For deg som ønsker en kabelholder til dine mobilkabler, kan en mobilskinne være et praktisk alternativ. Her kan du enkelt plassere alle dine iPhones og iPads.

En dokk til iPhone eller en dokk til Apple Watch kan også være en god måte å oppbevare kabler og iPhone samtidig. På den måten sikrer du også at iPhone-en alltid er ladet når du trenger den.

Hvis du bare trenger å oppbevare kabler og ingenting annet, kan du med fordel skaffe deg en magnetisk kabelholder som elegant holder kablene på plass. Da vet du alltid hvor du har dem, og de ligger ikke strødd rundt.

Hva er en MacBook-stativ?

Et stativ til MacBook er en plattform der du kan plassere MacBook-en din for enklere bruk. Det kan være veldig praktisk hvis bordet ditt på jobben er i feil høyde, hvis du trenger en annen vinkel for bedre visning og skriving, eller hvis du bare vil bruke MacBook-en i sofaen uten å ha den i fanget. Et stativ til MacBook kan være laget av mange forskjellige materialer, avhengig av hva du liker og synes er mest stilfullt.

Hvordan velger jeg et stativ til MacBook?

Det er flere ting du bør ta hensyn til når du skal velge hvilket stativ til MacBook du ønsker. Først og fremst er funksjonalitet viktig, da de fleste stativer løser forskjellige behov. Trenger du et stativ som hever MacBook-en din, eller trenger du et stativ som endrer vinkelen på MacBook-en din? Kanskje du trenger et stativ som gir ekstra tilgang til USB-porter. Deretter er materiale og utseende verdt å vurdere, da det finnes stilfulle stativer i tre, og holdbarheten kan variere avhengig av materialet stativet er laget av. Et tre-stativ gir høy kvalitet, men kan være mindre fleksibelt, mens et aluminiumsstativ gir mer fleksibilitet.

Hva er det beste MacBook-stativet?

Første skritt er å finne ut hva du trenger. Hvis du ønsker å heve MacBook-en din hjemme samtidig som det ser stilfullt ut, er vår SamDi laptop-stativ et flott alternativ. Det rustikke tre-designet passer inn de fleste steder. Hvis du derimot ønsker funksjonalitet, er et multifunksjonelt stativ med USB-porter et utmerket valg, da det gir deg 4 ekstra USB-porter uten å heve høyden eller vinkelen betydelig. Det beste valget for å heve høyden og vinkelen vil være vår MacBook-holder i aluminium, spesielt fordi den er enkel å ta med seg. Til slutt har vi vertikale stativer som kun er til oppbevaring av MacBook-en når du ikke bruker den. Dette kan gi et flott preg på stuen eller kontoret ved å bruke MacBook-en som en utstillingsgjenstand i stedet for å la den ligge og slenge rundt. Vårt beste forslag til dette er vår MacBook-vertikalstativ, som finnes i både tre og aluminium.

.iaai