300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 549 KR
200.000 DANSKER BRUKER OSS

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
Pris
kr kr
Farge
Han porten
Hun porten
Mulighed for afhentning i københavn
QI opladning
MFi sertifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch
Ipad
Iphone
Mac-er
Filter
Ladere for iPhone og iPad

Ladere for iPhone og iPad

Det er 76 produkter.
Finn din iPhone-eller iPad-lader Etter ankomsten av smartphones, rollen til laderen og ikke minst dens evne til raskt å la enheten opp bli mye mer viktig, nettopp fordi både iPhones og iPads krever store mengder strøm daglig. Og det kan være vanskelig å finne rundt i alle de forskjellige...
les mer
Viser 1 - 54 av 76 produkter
Ladere for iPhone og iPad

Finn din iPhone-eller iPad-lader

Etter ankomsten av smartphones, rollen til laderen og ikke minst dens evne til raskt å la enheten opp bli mye mer viktig, nettopp fordi både iPhones og iPads krever store mengder strøm daglig. Og det kan være vanskelig å finne rundt i alle de forskjellige alternativene som er til stede når du trenger å finne din neste lader for enten iPhone eller iPad.

Her på Mackabler.no, kan vi tilby deg et bredt, variert og kvalitets sikkert utvalg som hjelper deg å finne laderen som oppfyller behovene og forventningene du har for en. 

Ved nærmere ettersyn viser det seg at det er store individuelle forskjeller mellom ladere og det er derfor viktig at du fokuserer oppmerksomheten på parametrene som vi vil vurdere nedenfor. På denne måten er du godt rustet til å gjøre det riktige valget for første gang og kjøpe riktig lader umiddelbart.

Priser for hver lommebok

Selvfølgelig, når du trenger å investere i en ny lader for enten iPad eller iPhone, må du også tenke på hvor mye penger du ønsker og muligheten til å bruke. Heldigvis har vi et stort utvalg av ladere, som betyr at du har en svært god mulighet til å finne en lader som koster det du ønsker å betale.

Lets ' si du dont ' vil gjerne bruke en masse pengene opp på en avgift, bortsett fra kanskje rettferdig nød en ny ettall, idet gjengangeren ettall har enten den ene eller den andre av blitt bortkommet eller rettferdig ikke ' arbeide mere. I dette tilfellet kan det være et alternativ å se på dette Modell. Som du kan se, er dette en lader, som på mange måter er svært lik den klassiske laderen for iPhone. 

Det er en 5W lader, noe som betyr at den er beregnet for lading iPhones. Derfor, Vær oppmerksom på at det vil bli slitt raskere hvis du også bruke den for iPad, så det er ikke anbefalt. Imidlertid, den arbeider by all means kjent iPhÉn modell. Du kan også bruke den som en ekstra lader som du kan ha på skolen eller på jobb. 

Selvfølgelig, det er også muligheten til å ta en lader som koster noe mer. Med Multi USB vegglader 5 x Avantree Power Trek Har vi flyttet opp i en helt annen liga. Her får du en lader, som med hele 48W kan enkelt håndtere lading av flere enheter på en gang. Prisen er selvfølgelig også noe dyrere, men likevel dette er en ganske fin lader, som fortsatt ikke koster det hvite ut av øynene. Den kan brukes av familien, for eksempel, som har flere iPhones og iPads, og derfor også regelmessig har et svært høyt behov for lading sine enheter. Det er også et alternativ å bruke laderen når hele familien skal på ferie sammen. Da er det nok bare å bringe denne modellen.

Design og uttrykk

For mange mennesker, spiller det en stor rolle i hvordan laderen fysisk presenterer seg, og det er også en av grunnene til at mange produsenter har vært klar over at det lønner seg å understreke design og uttrykk. Tross alt, er den med følgende laderen for din nye iPhone eller iPad ikke et produkt som har et stilistisk uttrykk som gir konkurrentene bakhjulene.

Andre produsenter er i en fordelaktig posisjon at de ikke er bundet av å måtte legge seg opp på en bestemt Apple sikt, noe som bidrar til å gi dem mer breddegrad når de har til oppgave å designe en lader for iPad eller iPhone. Men vi må ikke overse det faktum at det faktisk er folk som holder mye av den rene originale Apple-uttrykk, og det er derfor vi kan også tilby ladere med at design. Sjekk for eksempel denne laderen, som med 12W er egnet for både iPads og iPhone.

Skulle du være interessert i å anskaffe en lader som har et helt annet begrep, er det store muligheter for dette. Hva sier du til dette Sandberg iPhone/iPad USB laderAt jegD sin blanke overflate og de forskjellige fargene i hvitt, svart og grått bidra til å gi laderen et særegent andre uttrykk, selv om det design originalen fra Apple? Her får du en deilig og ekstremt brukervennlig lader, som faktisk har nok strøm til å lade 2 iPads samtidig.

Du kan også gå i en helt annen grøft og ta en nærmere titt på Sandberg 6 porter USB Charger 51W, som med sin runde form, speilet blanke midten og den mørke dominerende overflaten minner om UFO ' s og andre godt fra science fiction-universet. Her har designerne gått bort fra den karakteristiske firkantede design og har i stedet funnet en ganske strålende og funksjonell løsning på problemet som oppstår når du ønsker å lade flere enheter samtidig.

Hurtigladning-når du trenger mye strøm raskt

Når du er på utkikk etter en lader, er den iboende fordi du ønsker å anskaffe en gadget som raskt og enkelt kan sørge for at du alltid har strøm på smarttelefonen eller iPad. Fordi selv om iPhones og iPads bare har blitt vakrere og mer brukervennlige, ettersom tiden har gått, kan du sannsynligvis også være kjent med det faktum at de bruker mye strøm, og at du kan sjelden gå rundt en hel dag uten å måtte lade enheten.

I disse tider, når det store flertallet av vår kommunikasjon er gjennomført via elektroniske kanaler, er det alfa og Omega at du kan vite at du ikke går tom for strøm. Vi trenger våre smarttelefoner og våre iPads både til privat bruk, men faktisk for arbeids formål, der mottak og behandling av e-post, for eksempel, i stor grad håndteres av en smarttelefon eller et nettbrett. 

Det er ikke alltid slik at vi har tid til å vente på den med følgende laderen til å fullføre ladingen, og hvis du er en flittig bruker av smarttelefonen eller iPad, har du sannsynligvis lært at du bare kan sette 10% strøm på iPhone Før du kan gå videre. Dette er ofte en ikke-bærekraftig situasjon, ogT kan være av stor ulempe for deg at du ikke kan få nok strøm på din iPhone eller iPad raskt nok. 

Dette er akkurat der hurtig ladeteknologien kommer inn. Hurtigladning er en ganske stor oppfinnelse, som i en svært kort tid kan-hvis ikke la smart helt opp-gi enhetene store mengder strøm. Det er en svært brukervennlig funksjon som vi er sikker på at du vil sette pris på. Opplev det blant annet i modellen BUENCO 2 USB-porter lader hurtigladning 3,0, som er utstyrt med den aller nyeste teknologien på dette feltet.

iPhone støtter ikke Hurtigladning Men de støtter noe annet, støtter de 10W lading hvis iPhone er nyere enn iPhone 6, så her er det også en fordel å kjøpe en 10W lader selv om den som fulgte med bare er 5W.

Lad flere enheter om gangen

Med bruk av smarttelefoner og nettbrett, vårt daglige liv på mange forskjellige måter har blitt lettere-Ja, ville noen selv hevder at livet har blitt morsommere. Der, i det siste, var det vanlig at det var bare en eller to mobiltelefoner i familien, som for øvrig kunne holde makten en uke eller så om gangen, ser bildet ganske annerledes i dag. En gjennomsnittlig familie med to voksne og to store barn har ofte, som minimum, 4 smarttelefoner og to eller flere iPads. Det stiller krav til muligheten for å la sine enheter opp raskt.

Man kan selvsagt velge å ha flere ladere liggende, men det er sikkert også et annet alternativ som du kan velge å gjøre bruk av. Enten alene eller sammen med ladere du allerede har. Faktisk har vi et stort utvalg av forskjellige ladere som har til felles at du kan lade flere enheter samtidig med en enkelt en. 

For eksempel ser vi denne 6 porter USB-lader, får du her en lader som du faktisk kan koble 6 enheter til på en gang. Du kan deretter lade 6 iPhones om gangen, men du bør være klar over at det er litt annerledes hvis du vil for å lade iPad-er. På grunn av de tekniske spesifikasjonene og ytelsen til laderen, er det bare mulig å lade 3 iPads om gangen, noe som fortsatt er helt godkjent.  

Så det er et hav av forskjellige alternativer for deg når du ønsker å lade enhetene dine smartere. Du bør igjen sørge for at du har en sjekk på hvilke behov du har. Her er det spesielt viktig at du tenker på om du bør trenger både å lade iPad og iPhone på samme tid, som det setter litt høyere krav til multi laderen du kan kjøpe. Derfor må du korrigere din oppmerksomhet til laderen spesifikasjoner før du bestemmer hvilken modell du ønsker å bruke penger på. Hvis ingenting annet, er det absolutt verdt å sørge for å ta en lader som kan håndtere mer enn én enhet om gangen.

Vær oppmerksom på laderen watt

Når du trenger å kjøpe en lader for iPhone eller iPad, er det viktig å sørge for at du kjøper en lader som kan levere mengden watt du trenger. Det er forskjeller mellom ytelsen som de varierende Apple-enhetene trenger, og grovt sett skiller den mellom 5W, 10W og 12W.

Hvis vi først ser på ladere som gir 5W, er dette en type lader som fungerer med alle iPhones, iPods og en enkelt iPad mini. Som et eksempel på denne laderen kan nevnes Den Solar laderen for iPhoneSom leverer strøm til iPhone via solceller i det beste miljøet. Det er en god løsning hvis du bare har en enkelt iPhone og samtidig ønsker å redusere strømforbruket.

Hvis vi går videre til ladere som leverer 10W, her er ladere som kan levere strøm til alle iPhones og iPoder. Hvis du vil bruke en 10W-lader til en iPad, Vær oppmerksom på at lading av iPads som er nyere enn iPad 4 vil finne sted i et langsommere tempo, ettersom de nye modellene vanligvis krever 12W for å lade optimalt.

Da får vi til de kraftigste ladere som kan levere hele 12W. Her får du en lader som du kan bruke for alle iPhones og ikke minst for alle nyere og eldre iPad-modeller. Hvis du vil være sikker på at du får mest mulig ut av den nye laderen, må du finne en 12 W-modell.

Hvilken lader bør jeg velge?

Nå har vi sett på flere forskjellige ladere for iPads og iPhone, og det er et faktum at det er mange forskjellige, som hver har sine fordeler. Og som vi først skrev, er det viktig at du finner deg en lader som dekker dine behov. Det er en forskjell mellom om du bare trenger å lade en enkelt iPhone, eller hvis du trenger å holde hele familiens arsenal av smarttelefoner og nettbrett oppdatert.

La oss si at du bor alene og har en enkelt iPhone og en iPad av nyere dato. Så har du sannsynligvis ofte vært i en situasjon der du må lade enhetene dine på samme tid. Her kan du ta en titt på en av ladere der muligheten for å tillate flere enheter som skal tilbys på samme tid kan være Tronsmart 3 porter USB Turbo lader M. Qualcomm hurtigladning 3,0, som er en veldig fin lader som enkelt og elegant forvalter behovene til en eier av en iPhone og iPad kan ha. 

Men hvis du bare er interessert i en ekstra lader for iPhone som du kan ta å jobbe eller reise, vil du kanskje se på noe annet. Dette Modell Veldig mye minner deg om laderen som følger med når du kjøper iPhone, og det er et fint valg hvis du ikke trenger å lade for å finne sted veldig fort eller trenger å lade flere enheter ad gAngen.

Vi vil også gjerne trekke oppmerksomhet til våre Photovoltaic modellAt du kan bruke for en enkelt iPhone. Med det i hjemmet, er det nå en måte å lade iPhone bare ved hjelp av solenergi. Det er en miljøvennlig metode som passer både lommeboken og vårt miljø.

Fant du ikke det du lette etter?

Vi håper du har blitt klokere på alle alternativene som følger med deg hvis du er på utkikk etter en ny lader til iPhone eller iPad. Som jeg sa, det er mange forskjellige typer, og vi er bare interessert i å finne det du trenger. Skulle du ha noen spørsmål eller du ikke finner det du leter etter, ikke nøl med å kontakte oss. Vi er klare til å hjelpe deg med å finne akkurat det du leter etter.