Vi sender hver dag, nøjagtigt som vi plejer
+45 60 54 62 25    |    LEVERING PÅ 2-4 HVERDAGER   |    [email protected]

Filtre produkter

Pris
47 kr 765 kr
Iphone
vis flere mindre
Ipad
vis flere mindre
Producenter
vis flere mindre
Farge
vis flere mindre
Utstyr
vis flere mindre
Filter
iPhone 7 & 8 Dekker poser og beskyttelse

iPhone 7 & 8 Dekker poser og beskyttelseDet er 162 produkter.

Du har akkurat fått din nye iPhone 7 eller iPhone 7 Plus, og det er så deilig, så du trenger for å beskytte den, enten med et deksel eller med både deksel og et glass rustning. Her har du alle deksler beskyttelse og monterer vi har for iPhone 7 og iPhone 7 Plus-Overall ett sted, hver dekker beskyttelse tilbehør eller lommebok har blitt testet og har blitt brukt av en av oss på Mackabler, er vi veldig mye i at vi har det riktig og ikke bare har mye. iPhone 6 og 6s er nesten det samme med iPhone 7, forskjellen er at iPhone 7 ikke...
les mer
Viser 1 - 54 av 162 produkter
iPhone 7 & 8 Dekker poser og beskyttelse

Du har akkurat fått din nye iPhone 7 eller iPhone 7 Plus, og det er så deilig, så du trenger for å beskytte den, enten med et deksel eller med både deksel og et glass rustning.

Her har du alle deksler beskyttelse og monterer vi har for iPhone 7 og iPhone 7 Plus-Overall ett sted, hver dekker beskyttelse tilbehør eller lommebok har blitt testet og har blitt brukt av en av oss på Mackabler, er vi veldig mye i at vi har det riktig og ikke bare har mye.

iPhone 6 og 6s er nesten det samme med iPhone 7, forskjellen er at iPhone 7 ikke har en mini Jack, så det er en cover ikke et hull i det å få en plugg i også sitter både foran og bak kamera samt LED Flash litt annet på vei som gjør mest iPhone dekker måtte gjøres for å passe den nye iPhone 7.

iPhone 7 og iPhone 7 pluss har en litt buet skjerm, skjermen er ikke buet, men glasset rundt skjermen er buet, betyr det at rustning glasset ikke går helt til kanten, med mindre du kjøper rustning glass med bue innebygd eller med en kant som er enten keramikk eller laget av Alun Inium. 

Fordi glasset er buet det er også mye lettere å knuse den hvis du slipper din iPhone 7, tror vi at et deksel er god til å beskytte en iPhone 7, men en rustning glass er trolig også en god ide hvis du ønsker å være ekstra trygg.

Stedet din iPhone 7 eller iPhone 7 + må beskyttes mest er i hjørnene, dette er hvor det er størst sjanse for at din iPhone 7 blir truffet hvis du mister den, hjørnene er også stedet glasset enkleste vil bryte hvis det blir et sjokk der , derfor er et deksel en god idé, også for å beskytte skjermen.

Vi har gjort hva vi kan for å få noen så tynne deksler som mulig, fordi vi foretrekker det å være så lite som mulig å ha en cover på sin iPhone. Hvis dekselet ikke kan være tynn så det må ha en ekstra funksjon, slik at du ikke mister noe ved å gå med Cover, men får en ekstra funksjon, f. eks en veske som du kan bruke når du bare trenger å ha et par kort med, dekslene med vesken er som Også regelen de som beskytter best mot tap og sjokk.

Et deksel beskytter alltid mot slag, tap og riper, men det kan også forårsake riper. 

Dekker av hard plast kan tendens til å klø din iPhone på baksiden, fordi skitt, sjokk og sand kart bli fanget mellom dekselet og iPhone, og det kan føre til riper når det får lov til å arbeide, derfor er det vanligvis en god idé å velge en cover av gummi eller Silikon, er det også lettere å holde på enn en av hard plast eller iPhone alene. 

Den harde plast deksler har også fordeler, de er mye tynnere og lettere enn de som er laget av gummi og silikon, og hvis du ikke ønsker riper fra en hard cover kan du bare vaske det regelmessig, så du blir kvitt det, og det er ikke et stort problem. Den harde plastdekselet vi har fra Philo er en av de beste vi noensinne har sett, det aksepterer massers av sjokk og slag, men været ingenting og er den tynneste i verden, selskapet bak er en italiensk en og de er veldig mye i både kvalitet og design.

Vi har både dyrere og billige dekker her, er vår NoName vanligvis billig og de er også veldig bra hvis du ikke forventer å få en highend dekke, hvis du vil være sikker på å kjøpe det beste dekselet, i verden, og deretter kjøpe en fra Philo eller Baseus , de er virkelig gode.