+45 60 54 62 25    |    LEVERING PÅ 2-4 HVERDAGER   |    [email protected]

Filtre produkter

Pris
kr kr
Iphone
Ipad
Producenter
vis flere mindre
Farge
Utstyr
Filter
iPhone 5/5s Covers tasker og beskyttelse

iPhone 5/5s Covers tasker og beskyttelse

Det er 43 produkter.
Mangler du et deksel for iPhone 5, iPhone 5s eller iPhone? Da er dette alt vi har for deg, her er alle deksler, alle vesker/vesker og all den beskyttelsen du trenger for å beskytte iPhone slik at det aldri skjer det lenger. iPhone se blir for lite ros, er det svært liten, men kan fortsatt alt som en highend smarttelefon skal kunne fra 2017, den kommer med en rask prosessor, rask grafikk-kort og den har et godt kamera. iPhone 5, iPhone 5s og iPhone se er like, så de kan bruke alt det samme utstyret, selv om det er mange år mellom modellene. For å beskytte din...
les mer
Viser 1 - 43 av 43 produkter
iPhone 5/5s Covers tasker og beskyttelse

Mangler du et deksel for iPhone 5, iPhone 5s eller iPhone? Da er dette alt vi har for deg, her er alle deksler, alle vesker/vesker og all den beskyttelsen du trenger for å beskytte iPhone slik at det aldri skjer det lenger.

iPhone se blir for lite ros, er det svært liten, men kan fortsatt alt som en highend smarttelefon skal kunne fra 2017, den kommer med en rask prosessor, rask grafikk-kort og den har et godt kamera.

iPhone 5, iPhone 5s og iPhone se er like, så de kan bruke alt det samme utstyret, selv om det er mange år mellom modellene.

For å beskytte din iPhone 5/5s/SE, bruk et deksel og en rustning glass; Glasset på din iPhone 5/5s/SE er ikke buet så en helt normal billig rustning glass er nok til å beskytte hele iPhone mot alt som skal skje med den.

Et deksel beskytter enda mer, fordi når du slipper iPhone ur så er det klart størst sjanse for det landing på et hjørne, derfor en cover virkelig beskytter mot brudd på skjermen.

Her har vi samlet hver eneste deksel beskyttelse tilbehør eller vesken vi har, og alt er testet og har blitt brukt av en av oss på Mackabler, er vi veldig mye i riktig retning og ikke bare har mye.

iPhone 5c er forskjellig fra disse iPhones så ingen av dette tilbehøret fungerer godt for en iPhone 5c. 

Et deksel bør fortrinnsvis være så tynn som mulig, slik at du ikke merker at den sitter på din iPhone, ellers bør det legge til en funksjon til iPhone, for eksempel, kan det gi en lommebok, så du trenger ikke å ha din virkelige lommeboken i byen Når du vil bruke bare 2 eller 3 kort uansett. 

Vi har rikelig med tynne deksler her, noen av de harde plast og noen av de myke silikon. 

Et deksel beskytter alltid mot slag, tap og riper, men det kan også forårsake riper. 

Dekker av hard plast kan tendens til å klø din iPhone på baksiden, fordi skitt, sjokk og sand kart får fanget mellom dekselet og iPhone, og det kan føre til riper når det får lov til å arbeide, derfor er det vanligvis en gåD idé å velge en cover av gummi eller silikon, er det også lettere å holde på enn en av hard plast eller iPhone alene. 

Den harde plast deksler har også fordeler, de er mye tynnere og lettere enn de som er laget av gummi og silikon, og hvis du ikke ønsker riper fra en hard cover kan du bare vaske det regelmessig, så du blir kvitt det, og det er ikke et stort problem.

Vi har både dyrere og billige dekker her, er vår NoName vanligvis billig og de er også veldig bra hvis du ikke forventer å få en highend dekke, hvis du ønsker å være sikker på å kjøpe det beste dekselet, i verden, og deretter kjøpe en fra Haweel eller Baseus , de er virkelig gode også hvis forventningene er top notch.