300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 699 KR
250.000 DANSKE BRUKERE US

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
Pris
kr kr
Farge
Mulighed for afhentning i københavn
Producenter
vis flere mindre
Ipad
Iphone
Mac-er
Filter
iPad stands-gjør skrivebordet mer Shakers!

iPad stands-gjør skrivebordet mer Shakers!

Det er 19 produkter.
iPad stativer - gjør skrivebordet ditt mer ryddig! Hvis du vil ha orden på skrivebordet ditt, kan det være til stor hjelp å skaffe en stativ til iPaden din. Vi har et bredt utvalg av iPad stativer som hjelper i mange forskjellige situasjoner og har ulike funksjoner. Et vanlig stativ til iPad...
les mer
Viser 1 - 19 av 19 produkter
iPad stands-gjør skrivebordet mer Shakers!

iPad stativer - gjør skrivebordet ditt mer ryddig!

Hvis du vil ha orden på skrivebordet ditt, kan det være til stor hjelp å skaffe en stativ til iPaden din. Vi har et bredt utvalg av iPad stativer som hjelper i mange forskjellige situasjoner og har ulike funksjoner.

Et vanlig stativ til iPad kan hjelpe med å stabilisere iPaden din når du bruker den, og kan gjøre alt fra arbeid til filmvisning mye mer behagelig. I tillegg er det flere helsefordeler ved å kunne justere høyden og vinkelen når du bruker den.

Det er også mulig å få en dokk til iPad, som både fungerer som stativ og lader iPaden din samtidig. På den måten er iPaden din alltid ladet når du skal ta den med deg til et annet sted.

En bilholder til iPad kan absolutt anbefales på lange kjøreturer, der passasjerene trenger noe å gjøre. Dette er spesielt praktisk hvis du har barn på baksetet, da det kan gi ro til å fokusere på kjøreturen.

De fleste stativer og holdere gir også et stilfullt preg på kontoret, stuen, bilen eller hvor du ønsker å oppbevare iPaden din.

Se utvalget vårt på lenken nedenfor:

her

Det er sterkt anbefalt å skaffe et deksel til iPaden din, da et iPad-deksel både gir god beskyttelse, stil og ulike funksjoner avhengig av hvilket du velger.

Ekstra beskyttelse til iPaden er alltid bra, da den kan være dyr å erstatte hvis den går i stykker, mens beskyttelse er relativt billig. De fleste iPad-deksler gir beskyttelse mot støt, slag og riper fra alle sider.

Mange iPad-deksler kommer i svart, men det finnes flere forskjellige farger og stiler hvis du leter etter noe spesielt. Siden en iPad allerede har et stilrent utseende, har de fleste forhandlere valgt å lage deksler som komplementerer dette.

I tillegg kan et iPad-deksel brettes på ulike måter når det slås ut, slik at det kan brukes som stativ for iPaden. På den måten har du alltid et stativ med deg, slik at du enkelt kan se filmer og serier eller bare spille et spill.

Vi har samlet noen lekre alternativer her:

her

Når det gjelder å organisere enhetene dine hjemme eller på kontoret, er stativer og dokker definitivt en god måte å gjøre det på. Det gjør det både enklere å håndtere utstyr og kabler.

Med en dokk til iPaden din er det superenkelt å både lade iPaden din og plassere den på et fast sted når du kommer hjem. En dokk til iPad er laget av godt materiale, slik at den ikke sklir rundt på bordet når den skal holde iPaden din.

Hvis du vil ha orden på mange enheter og kabler samtidig, kan en multi-dokk eller powerhouse være den helt riktige løsningen. Slik kan du lade mange enheter samtidig og samtidig organisere dem pent i stedet for at de flyter rundt overalt.

Det er litt forskjellig her:

her

.iaai