300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 699 KR
250.000 DANSKE BRUKERE US

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Farge
Han porten
vis flere mindre
Hun porten
vis flere mindre
Mulighed for afhentning i københavn
QI opladning
MFi sertifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch
Ipad
Iphone
Mac-er
Filter

iPad Air 11" M2 (2024)

Det er 330 produkter.
iPad Air 11" M2 (2024)Liquid Retina-skjerm Med en 11-tommers Liquid Retina-skjerm gir iPad Air M2 (2024) en utrolig visuell opplevelse. Skjermen er designet for å gi brukerne skarpe og levende bilder, enten det er for arbeid eller underholdning.Bredere fargeområde (P3) Det brede...
les mer
Viser 109 - 162 av 330 produkter
iPad Air 11" M2 (2024)

iPad Air 11" M2 (2024)

Liquid Retina-skjerm

Med en 11-tommers Liquid Retina-skjerm gir iPad Air M2 (2024) en utrolig visuell opplevelse. Skjermen er designet for å gi brukerne skarpe og levende bilder, enten det er for arbeid eller underholdning.

Bredere fargeområde (P3)

Det brede fargespekteret (P3) tillater flere farger, noe som gjør bilder og videoer mer naturtro og dynamiske. Perfekt for de som jobber med grafisk design eller fotoredigering, da hver nyanse vil være både presis og levende.

True Tone

True Tone tilpasser automatisk skjermens farge og lysstyrke basert på omgivelsenes lys. Dette gjør det mer behagelig å se på skjermen i lengre perioder, enten du leser, ser på film eller jobber.

Antirefleksbelegg

Det antirefleksbehandlede belegget reduserer irriterende lysrefleksjoner, noe som gjør det enklere å bruke iPaden utendørs eller i sterkt lys. Dette er en stor fordel for de som jobber på farten eller foretrekker å ta med enhetene sine utendørs.

M2-chip

Den kraftige M2-chipen gir iPad Air ekstraordinær ytelse. Enten det er krevende apper, multitasking eller gaming, kan iPaden håndtere alt med letthet. M2-chipen sikrer også at enheten er energieffektiv, noe som resulterer i lengre batterilevetid.

Forbedret prosessorhastighet

Energieffektivitet

Problemfri multitasking

4K-video

Med støtte for 4K-video kan iPad Air ta opp og spille av videoer i ultrahøy oppløsning. Dette er ideelt for videografer, vloggere og alle som elsker å fange og nyte detaljerte videoer.

Horisontalt 12 MP frontkamera med ultravidvinkel

Det 12 MP horisontale frontkameraet med ultravidvinkel gjør videosamtaler og selfies enda bedre. Med en bredere synsvinkel kan flere personer være med på bildet, noe som gjør det perfekt for gruppesamtaler og nettmøter.

Høykvalitets selfies

Bedre videosamtaler

Ultrabredt synsfelt

USB-C-port

Med USB-C-porten kan du enkelt koble til et bredt utvalg eksterne enheter som kameraer, skjermer og eksterne harddisker. Dette gir fleksibilitet for de som trenger å utvide arbeidsmulighetene sine.

Touch ID i øverste knapp

Den øverste knappen med Touch ID gir rask og sikker tilgang til iPaden din. Funksjonen sikrer rask låsing og opplåsing uten å gå på kompromiss med sikkerheten.

Rask låsing og opplåsing

Sikker tilgang til personlige data

Praktisk plassering

Stereohøyttalere (i liggende posisjon)

Stereohøyttalerne plassert horisontalt sikrer en oppgradert lydopplevelse, enten du ser på film, spiller spill eller lytter til musikk. Lyden er fyldigere og mer balansert.

Wi-Fi 6E

Wi-Fi 6E tilbyr raskere og mer stabile internettforbindelser. For optimal strømming, onlinearbeid og nedlastinger uten forsinkelser er Wi-Fi 6E et must.

Støtter Apple Pencil Pro

iPad Air M2 (2024) støtter Apple Pencil Pro, noe som gjør det enkelt å ta notater, tegne eller lage profesjonelle design. Den presise inndataen gjør den til et uunnværlig verktøy for både kreative sjeler og produktive brukere.

Støtter Magic Keyboard

Støtten for Magic Keyboard gjør iPaden om til en bærbar datamaskin, noe som gjør det enklere å skrive og jobbe mens du er på farten. Denne kombinasjonen tilbyr et fullt tastatur og styreflate, noe som gir en intuitiv skriveopplevelse.

Enkelt å forvandle til en bærbar datamaskin

Ideell for skriving og produktivt arbeid

Integrert styreflate for enkel navigasjon

iaai