300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 699 KR
250.000 DANSKE BRUKERE US

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Kategori
Pris
kr kr
Mulighed for afhentning i københavn
Utstyr
Filter
Garmin tilbehør

Garmin tilbehør

Det er 47 produkter.
Garmin-tilbehør Tilbehør til Garmin Garmin er en av de mest populære produsentene av wearables. Det betyr selvfølgelig at det er et bredt utvalg av tilbehør tilgjengelig for disse produktene. Her hos MacKabler streber vi etter å ha et utvalg av det smarteste tilbehøret til din Garmin smartklokke,...
les mer
Viser 1 - 47 av 47 produkter
Garmin tilbehør

Garmin-tilbehør

Tilbehør til Garmin

Garmin er en av de mest populære produsentene av wearables. Det betyr selvfølgelig at det er et bredt utvalg av tilbehør tilgjengelig for disse produktene. Her hos MacKabler streber vi etter å ha et utvalg av det smarteste tilbehøret til din Garmin smartklokke, slik at du kan sette ditt personlige preg på klokken din.

Opladere til Garmin smartklokker

En av de viktigste typene Garmin-tilbehør er opladere, da en klokke uten strøm ikke er mye verdt. Det er derfor viktig at du har riktig oplader, slik at du alltid kan få strøm på din Garmin smartklokke. Enten du er hjemme eller på farten, ønsker man nødig å havne i en situasjon der batteriet går tomt. Alle våre opladere, adaptere og opladningskabler kan også brukes til dataoverføring fra datamaskinen din (kartoppdatering, programvareoppdatering osv.).

Opladerstand til hjemmet

Er du på jakt etter en smart oplader til hjemmet, der du bare kan plassere din Garmin smartklokke? Kanskje en opladerstand der du kan feste klokken og følge med på skjermen mens den lader? Vi er veldig begeistret for denne løsningen, da kabelen som følger med når du kjøper klokken, kan være litt upraktisk. Med en opladerstand slipper du at klokken ligger i en ubehagelig posisjon mens den lader.

Adapter til Garmin smartklokke-oplader

Hender det at du noen ganger drar hjemmefra uten din vanlige oplader til Garmin smartklokken din? Da trenger du en adapter, slik at du alltid kan få strøm på klokken din. Med en adapter kan du enkelt koble klokken din til hvilken som helst opladningskabel. For eksempel kan du koble en av de nedenfor til en vanlig USB-C- eller Micro USB-kabel, og så kan du lade.

Opladningskabler til Garmin smartklokke

Hvis du bare er på jakt etter en klassisk opladningskabel til din Garmin smartklokke, har vi selvfølgelig også noe for deg. Med disse opladningskablene kan du alltid være sikker på at din Garmin-klokke blir ladet opp. Det eneste du trenger å gjøre er å koble kabelen til din USB-lader eller datamaskin.

Urremmer til Garmin smartklokke

En annen type tilbehør til Garmins smartklokker er urremmer. Urremmer er den beste og enkleste måten å sette sitt eget personlige preg på sin smartklokke. Det finnes et hav av forskjellige remmer, så det er uten tvil også en remtype som passer deg. Siden Garmins smartklokker primært er ment for sport og andre relaterte aktiviteter, er de fleste remmene laget med tanke på å være sportsutstyr. Med det sagt er det selvfølgelig også mulig å finne remmer som har et mer hverdagslig utseende, og til og med elegante remmer som kan brukes til ulike anledninger. Remmene er også tilgjengelige i ulike materialer som for eksempel silikon eller nylon. I tillegg finnes de i mange forskjellige farger og mønstre.

.iaai