300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 699 KR
250.000 DANSKE BRUKERE US

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
Pris
kr kr
Farge
Han porten
Hun porten
Mulighed for afhentning i københavn
QI opladning
MFi sertifikat
Oplader effekt
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch
Ipad
Iphone
Mac-er
Filter

Eple TV

Det er 74 produkter.
Apple TV er det splitter nye i TV-streaming. Men en liten svart boks får du massers av HD-innhold for å se på-alt i filmer, TV-programmer, live sport, nyheter-aldri har det vært så enkelt å få så mye.   Det har vært tre utgaver av Apple...
les mer
Viser 55 - 74 av 74 produkter
Eple TV

Apple TV er det splitter nye i TV-streaming. Men en liten svart boks får du massers av HD-innhold for å se på-alt i filmer, TV-programmer, live sport, nyheter-aldri har det vært så enkelt å få så mye.

 

Det har vært tre utgaver av Apple TV, og den nyeste (3. gen) kan kjøpes her fra Mackabler. For en Apple TV, kan du også finne noen gode tilbehør som gjør hele opplevelsen bedre. For eksempel er det nødvendig å ha en HDMI-kabel for å kunne få innholdet på en skjerm i det hele tatt. Eller har du allerede målrette en Apple TV, men mistet sin strømkabel? Da er det også mulig for deg å kjøpe en super billig en fra oss, eller du kan få noen kabel holdere i farger som holder styr på alle dine mange strømkontakter. Vi selger også en Apple AirPort Express som lar deg dele nettverk rundt i huset med ulike funksjoner og kan også arbeide med Apple TV.

 

Se deretter gjennom og Vurder om du vil oppgradere TV-opplevelsen med Apple TV.