300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 699 KR
250.000 DANSKE BRUKERE US

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Pris
kr kr
Iphone
Ipad
Producenter
vis flere mindre
Utstyr
Filter
Beskyttelses glas

Beskyttelses glas

Det er 75 produkter.
Her er mange beskyttelsesbriller for mange telefoner, spesielt Apples Iphone's iPhone ' s Ipad'S etc. det er beskyttende glass for ulike typer. Beskyttende glass er veldig bra hvis du vil at iPhone ren, uten at det blir tykkere eller veier mer, men samtidig være litt bekymret for å måtte komme...
les mer
Viser 1 - 54 av 75 produkter
Beskyttelses glas

Her er mange beskyttelsesbriller for mange telefoner, spesielt Apples Iphone's iPhone ' s Ipad'S etc. det er beskyttende glass for ulike typer.

Beskyttende glass er veldig bra hvis du vil at iPhone ren, uten at det blir tykkere eller veier mer, men samtidig være litt bekymret for å måtte komme til å ødelegge den. Med et beskyttende glass får du 100% beskyttelse uten noen til ulempene. 

Hvordan kan jeg beskytte min iPhone/iPad skjermen?

Å beskytte din iPhone eller iPad skjermen, du nød å har en skjerme foran det dekker det MoD og absorberer flertallet av slag, skrapte og støt det komme inn. siden du fortsatt trenger å være i stand til å se gjennom, trenger du en veldig sterk, men likevel transparent Materiale som kan gjøre dette. Dette er ofte brukt spesialdesignet beskyttende glass som kan absorbere hva som skal treffe den, og i verste fall gå inn i biter i stedet for skjermen.

Hva er et beskyttelsesglass for iPhone/iPad?

Et beskyttende glass for iPhone eller beskyttelsesglass for iPad er laget i flere lag av forskjellige typer materialer for å sikre best mulig beskyttelse. Den er tynn og kraftig absorberende for å sikre at sjokk og slag ikke treffer skjermen på iPhone eller iPad.

Vi har her på siden et bredt spekter av ulike typer beskyttelsesbriller for iPhone, iPad og andre smarttelefoner.

Kan du få Apple Watch beskyttelsesbriller?

Dette kan gjøres fordi en Apple Watch kan også bli utsatt for mange av de samme tingene som din iPhone. Dette lar deg også trygt bære din Apple Watch uten å være redd for å bryte den når du Bump til noe. Vi har et beskyttelsesglass for Apple Watch 38mm på denne siden.

Hvilke beskyttende glass er best for min iPhone?

For å få den beste beskyttelse glass for iPhone, bør det dekke så mye som mulig. Her kan vi tydelig anbefale vår iPhone beskyttelse glass 3D som det går helt utover kanten der slagene ofte oppstår, noe som gir deg optimal beskyttelse. i tillegg at av hvor godt et deksel du har, og hvis du ikke har en, vil vi anbefale at du får et deksel for iPhone eller dekke for iPad for den saks skyld.

Vi har mange forskjellige typer beskyttelsesglass, slik at du kan få det som beskytter like mye som du vil.

Den beskyttende glass her er laget for å godta alle sjokk og blåser en iPhone eller smarttelefon får, også det er den beskyttende glass som bryter og ikke skjermen, er det beskyttende glass ikke veldig vanskelig, i forhold til glass som er på iPhone, men det er vanskelig Nok at hvis noe skjer så det tar all skaden og pauser slik at før under ikke gjør. 

Med et beskyttende glass får du samme trykkfølsomhet som du har uten, det er fordi iPhone-skjermen ikke fungerer med trykk, det fungerer med noe annet som kan gå gjennom beskyttelsesglasset.