300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 699 KR
250.000 DANSKE BRUKERE US

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
Pris
kr kr
Farge
vis flere mindre
Han porten
Hun porten
Mulighed for afhentning i københavn
QI opladning
MFi sertifikat
Oplader effekt
Producenter
vis flere mindre
Kategori
Apple Watch
Ipad
Iphone
Mac-er
Filter
Apple Watch

Apple Watch

Det er 255 produkter.
I 2015 begynte Apple å produsere Apple watch. Denne fabrikat er for dem hvem ønske en ur med flere vise egenskaper enn det tradisjonell armbåndsur, der hvor du rettferdig sjekk klokken. Apple Watch har selvsagt også en klokke, men det er bare én av de mange...
les mer
Viser 1 - 54 av 255 produkter
Apple Watch

I 2015 begynte Apple å produsere Apple watch. Denne fabrikat er for dem hvem ønske en ur med flere vise egenskaper enn det tradisjonell armbåndsur, der hvor du rettferdig sjekk klokken. Apple Watch har selvsagt også en klokke, men det er bare én av de mange funksjonene produktet besitter. Klokken fungerer med iPhone, og på denne måten kan vise meldinger, været, kalenderen og mye mer-og det vil alltid være på fingertuppene, bokstavelig talt!
 

Med Siri og diktering kan du enkelt sende meldinger via SMS eller iMessage til venner og bekjente. Apple Watch er tilgjengelig i tre utgaver, Apple Watch sport, Apple Watch og Apple Watch Edition. Forskjellen mellom de 3 modellene er bare å se på utsiden. Sports modellen er laget av lett aluminium, mens Apple Watch er i rustfritt stål og utgaven er laget av gull, som også er sett på prisen, som er $10 000 og oppover.

 

Her på Mackabler, ønsker vi å sørge for at du alltid kan enkelt og raskt Grip tilbehør til Apple watch. Apple Watch-tilbehør er en flott måte å individualisere med iWatch din på. På denne måten har du ikke bare en klokke, men også noen selv utvalgte tilbehør som forbedrer din opplevelse med produktet. Dette gjør det også mulig å få det beste ut av Apple Watch og kjøpe tilbehør som passer dine behov.

 

I fremtiden vil Mackabler få flere Apple Watch-tilbehør i forbindelse med Apple Watch blir mer utbredt, og mer tilbehør som kommer på markedet. Så hold et øye på nettsiden hvis du er interessert i annet tilbehør, eller til og med deg vårt nyhetsbrev og få informasjon om nye produkter i posten.