300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 699 KR
250.000 DANSKE BRUKERE US

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
Pris
kr kr
Han porten
Hun porten
Mulighed for afhentning i københavn
QI opladning
MFi sertifikat
Oplader effekt
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch
Ipad
Iphone
Mac-er
Filter
AirPods-tilbehør

AirPods-tilbehør

Det er 39 produkter.
AirPods 1 & 2 tilbehørDet finnes flere forskjellige typer tilbehør til AirPods som kan gjøre livet enklere. Det mest essensielle er å ha en enkel måte å lade dem på, da det er nødvendig for å kunne bruke dem.Det er en god idé å skaffe et etui til AirPods, da det gir en enkel måte å oppbevare...
les mer
Viser 1 - 39 av 39 produkter
AirPods-tilbehør

AirPods 1 & 2 tilbehør

Det finnes flere forskjellige typer tilbehør til AirPods som kan gjøre livet enklere. Det mest essensielle er å ha en enkel måte å lade dem på, da det er nødvendig for å kunne bruke dem.

Det er en god idé å skaffe et etui til AirPods, da det gir en enkel måte å oppbevare AirPodsene mens de lades. AirPods må nemlig lades gjennom et etui.

Her på siden finner du et stort utvalg av nyttig tilbehør til dine AirPods. På den måten er du sikret å få mest mulig ut av øretelefonene dine. Tilbehør som både gir deg nok strøm og hjelper deg med å finne et praktisk og anvendelig sted å oppbevare AirPodsene dine.

På den måten sikrer du deg å få mest mulig ut av øretelefonene dine, enten det er for å høre musikk, eller for mer praktiske formål - som å snakke i telefonen på jobben eller høre på podcaster mens du sitter på bussen. Uansett hva, vil du finne et bredt utvalg av forskjellige typer tilbehør til dine AirPods her. Både du og øretelefonene dine vil takke deg når du har alt utstyret på plass.

I tillegg til å skaffe et vanlig etui til AirPods, kan du også få en Qi-trådløs ladeetui til AirPods, som gjør det mulig å lade AirPodsene dine på en Qi-trådløs lader, noe som gjør det mye enklere.

Det kan også være en god idé å skaffe en stativ til AirPods, slik at du har et fast sted å lade dem. På den måten er du aldri i tvil om hvor de er når du ikke bruker dem, noe som er veldig praktisk da de, små som de er, lett kan bli borte.

Med en stativ til AirPods får du også en ekstra boost til innredningen, da du både får den stilige looken fra Apple-enhetene dine, samtidig som du får et stativ som komplementerer dette godt.

Dessuten kan du få en rem til AirPods, som gjør det enklere å holde styr på hvor de er når du har dem med deg. Da de ellers lett kan forsvinne, enten det er i lommen eller når du legger dem fra deg, kan det spare mye tid på leting.

Med en kombinasjon av de forskjellige typene tilbehør vi har i denne kategorien, kan det gjøre livet med AirPods mye enklere. Både fordi det er enklere å holde styr på hvor de er, men også for å gjøre det enklere å lade AirPodsene dine.

iaai