300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 699 KR
250.000 DANSKE BRUKERE US

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Farge
Han porten
vis flere mindre
Hun porten
vis flere mindre
Mulighed for afhentning i københavn
QI opladning
MFi sertifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch
Ipad
Iphone
Mac-er
Filter
MacBook Air 15" M3 2024

MacBook Air 15" M3 2024

Det er 370 produkter.
MacBook Air 15" M3 2024Den nye MacBook Air med M3-chip representerer en revolusjon innen bærbare datamaskiner, og gjør den til en kraftig følgesvenn for både arbeid og spill. Utstyrt med den banebrytende M3-chipen forbedrer denne modellen de allerede populære funksjonene som verdens mest brukte...
les mer
Viser 109 - 162 av 370 produkter
MacBook Air 15" M3 2024

MacBook Air 15" M3 2024

Den nye MacBook Air med M3-chip representerer en revolusjon innen bærbare datamaskiner, og gjør den til en kraftig følgesvenn for både arbeid og spill. Utstyrt med den banebrytende M3-chipen forbedrer denne modellen de allerede populære funksjonene som verdens mest brukte bærbare datamaskin er kjent for. Imponerende batterilevetid på opptil 18 timer sikrer at du kan ta med deg MacBook Air overalt og fordype deg i dine interesser uten avbrudd.

Den nye MacBook Air tilbys nå med M3-chipen fra 9 999 kr, mens modellen med M2-chipen er tilgjengelig fra 8 999 kr. M3-modellene blir tilgjengelige fra 8. mars, noe som gir forbrukerne nye muligheter til å velge den kraften og hastigheten som passer best til deres behov.

Designet med mobilitet for øye skiller MacBook Air seg ut med sitt superlette design og en tykkelse på litt over en centimeter. Denne bærbare datamaskinen er ikke bare enkel å integrere i din daglige rutine, men den er også utviklet med miljøet i tankene. MacBook Air med M3 er laget av 50 prosent resirkulerte materialer, noe som markerer en milepæl for Apple, mens det holdbare aluminiumskabinettet på alle MacBook Air-modeller understreker Apples forpliktelse til bærekraft.

Med to størrelser å velge mellom, en 13-tommers og en 15-tommers modell, tilbyr MacBook Air fleksibilitet for ulike brukeres behov. Den mindre 13-tommers modellen er ideell for de som stadig er på farten, mens den større 15-tommers skjermen gir mer plass for multitasking. Fire elegante farger med matchende MagSafe-ladekabler gir et personlig preg til enheten din.

Ytelse og batterilevetid er kraftig forbedret i den nye MacBook Air, takket være Apple M3-chipen. Sammenlignet med tidligere modeller leverer M3 opptil 1,6 ganger raskere ytelse enn MacBook Air med M1 og opptil 13 ganger raskere ytelse enn den raskeste Intel-baserte MacBook Air. Med opptil 18 timers batterilevetid er MacBook Air med M2 og M3 klar til å håndtere enhver oppgave, fra multitasking mellom apper til videoredigering i iMovie eller spill med forbedret spillfunksjon.

MacBook Air tilbyr også et bredt spekter av intelligente macOS-funksjoner drevet av imponerende AI-ytelse i Neural Engine. Dette inkluderer avanserte kamerafunksjoner, tale-til-tekst i sanntid og visuell forståelse. Et omfattende økosystem av apper med AI-funksjoner utvider mulighetene for produktivitet og kreativitet.

Til slutt setter MacBook Air nye standarder for bærbare datamaskiner med sin imponerende skjerm, kamera og lydsystem. Liquid Retina-skjermen bringer bilder og videoer til live med levende kontrast og skarpe detaljer, mens det høyoppløselige FaceTime HD-kameraet og det omfattende lydsystemet med Dolby Atmos forsterker multimedieopplevelsen din. Med en rekke tilkoblingsmuligheter, inkludert MagSafe- og Thunderbolt-porter, samt et Magic Keyboard med Touch ID, er MacBook Air ikke bare en kraftig og miljøvennlig enhet, men også en som definerer fremtiden for mobil databehandling.

iaai