+45 60 54 62 25    |    LEVERING PÅ 2-4 HVERDAGER   |    [email protected]

Filtre produkter

Pris
kr kr
Iphone
Ipad
Producenter
vis flere mindre
Farge
vis flere mindre
Utstyr
Filter
iPhone covers til iPhone 6/6s, 5/5s osv.

iPhone covers til iPhone 6/6s, 5/5s osv.

Det er 903 produkter.
Finn ditt perfekte iPhone-deksel på Mackabler.dk På Mackabler.dk har vi alle typer iPhone dekker. Felles for dem alle er at de inneholder en kvalitet som kan beskytte iPhone, uansett hvilken modell du bør ha. Vi har et stort og allsidig utvalg av forskjellige deksler som strekker seg fra alt til et silikon deksel for iPhone deksel med plass til kredittkort. Disse alternativene er selvsagt tilgjengelig for alle iPhone-modeller, og det er derfor det ikke er noen unnskyldninger for ikke å beskytte sin iPhone.  Hvorfor skal jeg ha en cover for min iPhone? Er det...
les mer
Viser 1 - 54 av 903 produkter
iPhone covers til iPhone 6/6s, 5/5s osv.

Finn ditt perfekte iPhone-deksel på Mackabler.dk

På Mackabler.dk har vi alle typer iPhone dekker. Felles for dem alle er at de inneholder en kvalitet som kan beskytte iPhone, uansett hvilken modell du bør ha. Vi har et stort og allsidig utvalg av forskjellige deksler som strekker seg fra alt til et silikon deksel for iPhone deksel med plass til kredittkort. Disse alternativene er selvsagt tilgjengelig for alle iPhone-modeller, og det er derfor det ikke er noen unnskyldninger for ikke å beskytte sin iPhone. 

Hvorfor skal jeg ha en cover for min iPhone?

Er det nå nødvendig å ha en iPhone dekke? Det er litt klønete og ikke markere min vakre minimalistisk smarttelefon. Men det er en god idé å beskytte iPhone med et deksel. Hos Mackabler.dk har vi sørget for at våre deksler er både smarte og funksjonelle

Hvis du ikke har iPhone beskyttet, vil det ta skade når du slipper den. Det kan resultere i en knust skjerm eller funksjoner som blir defekte. Når det skjer, vil den vakre og funksjonelle telefonen ikke være hyggelig og funksjonell lenger, og det koster mye penger for å få erstattet en knust skjerm eller reparert en defekt funksjon. Denne utgiften kan ha blitt lagret med et deksel for under 100 kroner. Derfor er dekselet en god investering.

Mackabler elsker også en iPhones fantastisk design. Vi har sørget for at vi har mange forskjellige deksler som beskytter telefonen, men sørger også for at telefonen fortsatt er stilig å se på. Derfor, ikke frykt for å kjøpe en klønete dekke fra oss. 

Videre, et deksel bidrar til å gi personlighet til telefonen. Det er din måte å lage et merke på telefonen, og det er en god måte å kjenne dine egne. Hvis du er en fargerik person, kan du velge en av våre fargerike deksler, men det kan være at et silikon cover er den riktige løsningen for deg hvis du bare ønsker en beskyttelse som er funksjonell og minimalistisk. Det er fritt valg på alle hyller på Mackabler.dk, og vi er sikre på at vi harR et deksel du vil være fornøyd med. 

Til slutt har vi sørget for at våre deksler kan ha mer enn én funksjon hvis du ønsker det. vi har deksler som kan lade mobiltelefonen, et deksel med plass til kredittkort, et vanntett deksel for iPhone 5 og de andre modellene, og mer. På den måten er den eneste funksjonen til trekket ikke bare å beskytte telefonen. 

Vi har fulgt utviklingen av trekket

Når den første iPhone kom, var det ikke så mye krav til deksler og deres funksjonalitet. Dette er fordi iPhonen ennå ikke hadde fått bakken som danskene ' kjæreste, men også at en iPhone var både tykkere og tyngre enn i dag. I dag er den nye iPhone 7 både tynn og lett, men også større enn iPhone 1. Som et resultat, har flere krav er gjort på holdbarhet og ytelse av dekselet i dag, som iPhones i dag er lettere å knuse. 

Likeledes, en cover for bare noen år tilbake var et tynt stykke plast, hvis eneste funksjon var å beskytte telefonen. Så, er dekselet ikke lett slippes i dag. I dag er trekket både en stilistisk funksjon og et produkt som oftest har mer enn én funksjon. For eksempel kan noen deksler lade telefonen mens du beskytter iPhone, mens andre kan fungere som en form for lommebok og beskyttelse. 

På denne måten er det i dag store krav til deksler. Vi oppfyller disse kravene, og vi har fulgt utviklingen av omslaget, slik at vi bare tilbyr kundene våre det beste og nyeste innen iPhone-deksler.

Vår målgruppe er alle med en iPhone

Vår innsats er at alle som har en iPhone skal kunne beskytte den med et deksel fra Mackabler.dk. Det er derfor vi har dekker for alt fra iPhone 4 til iPhone 7. Vi vil ikke fremheve noen modeller av andre, og du må ha muligheten til å velge nøyaktig dekning som du finner ideelt for deg og din iPhone. En person med en iPhone 4 kan være like glad i det som en som har en iPhone 7, og for oss er det viktig at alle våre deksler gir beskyttelse. 

Våre deksler er laget av flere forskjellige materialer, og dette gjelder dekker for alle iPhone-modeller.

Tilpass iPhone med et deksel

En iPhone er fin og moderne, men det er ikke personlig i seg selv. Du kan tilpasse den ved å redigere i innstillingene for å lage ditt eget passord, finne et personlig bakgrunnsbilde og få appene du trenger. Men du kan også tilpasse den ved å kjøpe et deksel. 

Et deksel er ikke bare en beskyttelse for iPhone. Det er også en personlig touch satt av deg. Det er du som velger hvordan dekselet ser ut, hvilket materiale det er laget i, og hvilken funksjonalitet det skal ha. Dette gjør at et deksel for å hjelpe deg å sette et personlig inntrykk på din iPhone. Du kan være gal om Lær, og en av de Mackablers skinn dekker kan hjelpe deg å dekorere din iPhone på en funksjonell, personlig og moderne måte. 

Vi hjelper deg med størrelsen på dekselet akkurat her

Svært mange forskjellige iPhone-modeller har blitt gitt ut de siste ti årene. Derfor kan det være litt forvirrende å finne ut hvilke deksler er egnet for hvilke iPhones. Fordi hvis du nå finner den perfekte cover for en iPhone 6, gjør det også passer din iPhone 6S? La oss hjelpe deg.

Når du ser på dekslene, er det to faktorer du må være øye for. Tallet og ordet "pluss". Plus betyr at telefonen er større enn normalt. Heldigvis er pluss-modellene bare laget for iPhone 6, iPhone 6S og iPhone 7, og de har alle samme størrelse. På samme måte har S-modellen de forskjellige yeartimes. Derfor ser tabellen slik ut:

Under selve produktet kan du se en kompatibilitet bar der kompatible modeller vil lyse opp. Ved å gjøre dette, vil du ikke gå galt i byen og få til å kjøpe en cover av feil størrelse.

Ha alltid strøm på telefonen med en Deksel til lader

Du vil nå få muligheten til å både beskytte telefonen og la den opp samtidig. Med vår smart Deksel til lader, som ikke bare er tilgjengelig for iPhone 6, men for alle typer iPhone, kan du la telefonen opp via dekselet. På den måten blir telefonen din ladet og beskyttet på samme tid. 

Når du har dekselet på iPhone, trykker du bare på strømknappen og dekselet vil la iPhone opp. når dekselet eller iPhone har gått tom for strøm, kan du koble dekslet til en strømkilde, og i dette tilfellet vil begge deler belastes. 

Trekket har en funksjon hvor du kan se hvor mye strøm som er igjen på omslaget-akkurat som du kan med din iPhone.

Stranden og regnvær kan bare komme

Vi har et Vanntett dekselDet kan beskytte din iPhone mot vann. Disse dekslene er laget av plast og sitter tett rundt iPhonen hele veien rundt. Dette gjør at vann ikke kan trenge gjennom og skade telefonen. Av denne grunn er dekselet også beskyttelse av støv og sand. Spesielt kan sand være dårlig for skjermen, og her dekselet bidrar til å beskytte iPhone. Det er derfor dette coveret er en fordel i sommer for deg å være på stranden. 

Det er verdt å nevne at det ikke er anbefalt å bade med iPhone til tross for bruk av dekselet. Trekket beskytter mot regn, pampi og hverdagstøy. Ikke for dusjer, svømming og lignende.

Hvis du bruker fingeravtrykksleseren, kan du fortsette å bruke den undeterred. Det er et tynt lag av film foran sensoren, som ikke hindrer fingeren tilgang. Vann, derimot, holdes ute. 

For deg med en iPhone 5/5S og iPhone SE

Selv om en iPhone 5 ikke er den nyeste iPhone på markedet, er det fortsatt en god idé å beskytte den. Det koster fortsatt mye penger for å få det reparert, og det er litt til overs i lang tid. Derfor kan du beskytte telefonen med et deksel for iPhone 5 fra Mackabler.dk.

Vi har et bredt utvalg av deksler for iPhone 5, iPhone 5S og iPhone SE, som inkluderer:

  • Batterideksler
  • Skinn coVers
  • Tynne deksler
  • Vanntett omslag
  • Deksler med Kortholder
  • Silikon dekker

Med et deksel for iPhone 5, kan du drepe flere fugler med en stein. Du trenger ikke bare beskytte mobiltelefonen din, du også sette et personlig preg på iPhone i form av et deksel som passer din stil godt. Til slutt kan du velge en av våre deksler som har mer enn én funksjon. Kanskje du finner det smart å ha både iPhone og kredittkort sammen, eller at du vet du har hatt problemer med vann i telefonen før, hvorfor et vanntett deksel for iPhone 5 er den riktige løsningen for deg. 

Skulle du se etter en bestemt type cover, men uten å lykkes, er du mer enn velkommen til å kontakte oss. Deretter finner vi en løsning slik at du kan få et deksel for iPhone 5. 

Beskytt din vakre iPhone 6/iPhone 6S

Vi har et stort utvalg for deg som er ute etter en iPhone dekke for 6S. Akkurat som med iPhone 5, har vi en rekke alternativer der du kan velge den løsningen du liker best. Vi har alt fra batterideksel til fargerike deksler som gir iPhone 6 et ekstra preg. 

Skulle du søke om et deksel som også kan fungere som en lommebok, kan du også få et deksel med en kortholderen. Da har du alltid dine verdier sammen et sted. 

En iPhone 6 er større og tynnere enn en iPhone 5, noe som er grunnen til at beskyttelsen er enda viktigere enn før. Dette er fordi en iPhone 6/iPhone 6S er lettere å knuse. Det er derfor vi har sørget for at alle dekslene har den nødvendige ballast for å beskytte mot skader når du er på utkikk etter et deksel for iPhone 6S. Deretter unngår du en dyr reparasjon der du vil gjøre uten telefonen i lang tid.  

Sørg for at din nye iPhone 7 ikke får noe 

iPhone 7 er den nyeste skutt på stammen av iPhones, som siden iPhone 1 så dagens lys har gjennomgått en revolusjonær utvikling. Skjermen er blitt betydeligere, designet flere nyskapende, telefonen spørsmål, og så kursen er skruen inne været. Spesielt på grunn av sistnevnte faktor, er det viktig at du får din iPhone 7 beskyttet. Det ville være en skam å måtte Ofre flere tusen kroner på reparasjoner eller i verste fall en ny telefon.

Vi har et stort utvalg når det gjelder å velge et deksel for iPhone 7, som gir deg optimal beskyttelse. Du står fritt til å velge hvilket utseende du vil ha, og vi har alt fra Lær og silikon deksler til vanntette deksler og lader deksler. 

Skulle du være en tilhenger av en stor iPhone, kan vi også hjelpe deg med et deksel for iPhone 7 Plus. Her har du også muligheten til å velge mellom mange forskjellige modeller som har flere forskjellige funksjoner. Vi er sikre på at vi har et iPhone 7 Plus-deksel som passer til dine behov.

Selvfølgelig gjør alle dekslene ikke fjerne fokuset fra den vakre telefonen, som er svært beundringsverdig.

Velg det stilige skinn dekslet

For alle iPhone-modeller, kan vi tilby en stilig skinndeksel som kan beskytte din iPhone. Våre skinn dekker er tilgjengelig i flere forskjellige nyanser og utstråler at du er en person som har en følelse av stil og er bevisst i dine valg. 

Du kan få Skinn dekslerDet beskytter rygg og kanter, og læret dekker det kan fullt ut stengt på telefon å oppnå maksimum sikringen. Hvilket alternativ du velger er helt opp til deg. 

Likeledes, mange av våre Skinn dekker kortholderen, slik at du kan samle både kredittkort og andre viktige kort og telefon på samme sted, mens dekselet selvfølgelig fortsatt har en beskyttende effekt på iPhone i tilfelle du mister den.

Skulle du ha en ny iPhone 7, kan det være både praktisk og moderne å kjøpe en iPhone 7 skinndeksel. Her vil du dekorere din nye iPhone på en måte attraksjon. 

Protection glass er et godt alternativ

Tror du det ville være synd å dekke iPhone med en cover fordi du er fornøyd med sitt utseende og design, vil vi ikke tvinge deg til å få en cover. Men vi tror i alle fall at du trenger å beskytte iPhone uansett. Fordi du mister den, er det ikke bra lenger, og det kommer til å bli dyrt for pengene dine.Ng å få det gjort. 

Et godt alternativ til et deksel er beskyttelse glass. Beskyttelsesglass er et tynt lag med glass som blir montert på skjermen, noe som gjør den mer holdbar. Skulle du slippe iPhone med fronten vendt ned, vil beskyttelsesglass lagre telefonen. Det er imidlertid verdt å merke seg at beskyttelsesglasset bare beskytter skjermen.

Den beskyttende glass vi selger på Mackabler er så tynn at det ikke vil påvirke skjermens reaksjonstid når du bruker iPhone. Vårt beskyttelsesglass er tilgjengelig på mindre enn tre millimeter fordi det ikke er synlig for det blotte øye. Det er derfor din iPhones skjermen vil være godt beskyttet mens du fortsatt nyter den store designen. 

Fant du ikke det du lette etter?

Vi ønske alle iPhone forbrukeren å har den evne å beskytte deres iPhone med en dekket alt etter deres smaker. Derfor, hvis du har søkt på vår hjemmeside og ikke finner det du leter etter, kan du gjerne kontakte oss. Så vi vil gjøre vårt ytterste for å finne et deksel som du vil like, slik at du kan få din iPhone beskyttet.