+45 60 54 62 25    |    LEVERING PÅ 2-4 HVERDAGER   |    [email protected]

Filtre produkter

Pris
kr kr
Iphone
Ipad
Producenter
vis flere mindre
Farge
vis flere mindre
Utstyr
Filter
iPad cover

iPad cover

Det er 56 produkter.
En iPad i seg selv kan være mye moro ting og er et svært praktisk verktøy i hverdagen. Noen bruker det mest for underholdning og andre bruker det som en integrert og uunnværlig del av arbeidslivet. Uansett hvordan du bruker iPad, er det fortsatt et tilbehør og en beskyttelse som gjør bruk av iPad litt morsommere, enklere og sikrere. I denne kategorien finner du ulike produkter for iPad som gjør tiden med det mer funksjonelt. Hvis du bruker den for underholdning verdi, deretter en cover kan være det mest essensielle tingen du kan...
les mer
Viser 1 - 54 av 56 produkter
iPad cover

En iPad i seg selv kan være mye moro ting og er et svært praktisk verktøy i hverdagen. Noen bruker det mest for underholdning og andre bruker det som en integrert og uunnværlig del av arbeidslivet. Uansett hvordan du bruker iPad, er det fortsatt et tilbehør og en beskyttelse som gjør bruk av iPad litt morsommere, enklere og sikrere. I denne kategorien finner du ulike produkter for iPad som gjør tiden med det mer funksjonelt.

Hvis du bruker den for underholdning verdi, deretter en cover kan være det mest essensielle tingen du kan kjøpe for iPad din. Fordi når en iPad brukes mye, er det også en høy risiko for at små riper vises på skjermen eller baksiden vil se slitt ut. Det er et problem som er lett løses ved å investere i et deksel. Det er mange forskjellige på markedet, så avhengig av hvor mye beskyttelse du leter etter, det er en som passer dine behov.

Det kan være lurt å unngå at iPad tar opp for mye, så det er også mulig å få et deksel som er laget av helt tynn silikon, så du knapt merke at du har en cover på den. Siden et silikon cover beskytter bare baksiden av iPad, er det også en god idé å kjøpe enten beskyttende film eller beskyttende glass for å sette på skjermen. Med disse to forskjellige typer beskyttelse, har du en enkel, men funksjonell beskyttelse for iPad.

Hvis du ikke trenger din iPad å være så liten som mulig, er det også mulighet til å skalere opp litt i deksler. Du kan også få et deksel som omslutter hele iPad, så det er en klaff som beskytter iPad ' s display når den ikke er i bruk. Det er mange varianter av denne typen, og det er opp til smak og glede hvordan du foretrekker Udeseende og materiale.

Noen av disse typer deksler har en klaff, som også fungerer som en slags stativ for iPad din. Deretter kan du brette klaffen tilbake og iPad er gratis og du kan bruke den som en skjerm uten å måtte beholde den. En veldig hendig funksjon HVis at du vil se på Netflix uten å bli skadet i armen ved å holde iPad.

For arbeid, et deksel som også fungerer som en holder kan også være nyttig hvis du bruker iPad til å holde Skype møter, for eksempel. ved å sette iPad fra deg, kan du bruke FrontPage web kamera samtidig som du er sikker på at iPhone er stabil.

Og nå som vi er på webkameraer, kan du også kjøpe et lite, separat deksel for webkameraet ditt, hvis du er bekymret for noen mennesker hacking til iPad og derfor være i stand til å overvåke deg gjennom det. Eller hvis du bare er bekymret for å glemme å slå den av, eller kanskje tilfeldigvis slå den på, mens du ligger i søndagsklær med morgen hår og se filmer.

En annen type tilbehør som er hendig å ha med dem på jobb er en pekepenn. I all sin enkelhet, er det en liten penn som fungerer som en kulepenn på iPad. Du kan raskt og enkelt signere dokumenter, skrive notater, merke i tekster eller tegne skisser når du har en pekepenn for hånden. Det er en liten gadget som ikke fyller verden, men som tar deg et nytt skritt i retning av å jobbe uten nett når du har din iPad med deg rundt.

Hvis du vil ha en jobb ro når du sitter med ulike oppgaver, så det kan være en fordel med et par gode hodetelefoner. Noen som lukker litt for støy, men også noen som ikke lukke for mye lyd inn i rommet. Dette bidrar til å gi arbeid ro Hvis du sitter og arbeider på et sted hvor det er mye snakk, kan du ta hodetelefonene og unngå å bli forstyrret. Det er også veldig nyttig hvis du ønsker å sitte og lytte til musikk mens du arbeider, men at du ikke vil at personen ved siden finne ut nøyaktig hvor mange ganger du har hørt den siste nye Taylor Swift nummer. I tillegg er et sett med hodetelefoner et godt verktøy for å få litt fred generelt. De fleste forstyrrer en med hodetelefoner, så om du hører musikk eller ikke, kan du få en pause fra andre mennesker ved å ta hørselenLefons.

Hvis du trenger å koble nettbrettet med andre enheter, er det også behov for de tilsvarende kablene. Du kan investere i en kabel som gjør det mulig å koble AUX-kabelen til en lyn kontakt slik at du kan lytte til musikk med mindre du har et sett med trådløse hodetelefoner. Videre er det også en svært nyttig plugg hvis du ønsker å spille musikk fra telefonen, over nesten alle andre høyttalere, muligens på en stasjon der du har rett til å bestemme musikk. Det kan også være en fordel å kjøpe en plugg, slik at du kan koble lyn enheten med både micro USB og USB-C. Fordi Apple har valgt å bruke andre kontakter enn vanlige enheter, er det en fordel å fortsatt kunne koble til via USB-C eller micro USB, da disse er de mest brukte kontaktene. Så for å være sikker på at iPad kan fortsatt være koblet til andre enheter, er en slik plugg uunnværlig.

Det er kabler som kan koble iPad med nesten alle mulige utganger og kontakter. HDMI er også en svært brukbar plugg for å kunne bruke, både på jobb, men også i hjemmet. Deretter kan du projisere skjermen fra iPad til enten et lerret via en projektor eller koble den til den flate skjermen hjemme, slik at du kan se filmer eller presentere fra en lysbildepresentasjon.

Hvis du er bekymret for at det kan være for mange ledninger på pulten din, og at det kommer til å se uhåndterlig, så det er også råd til det. Her på Mackabler, selger vi også gadgets som kan hjelpe deg å holde ledningene i orden. Da er det lett å finne ut hvilken ledning er koblet der og på samme tid holde orden i dem.

Så alt i alt, det er veldig bra tilbehør til iPad, som alle kan hjelpe deg å få mer ut av det og gjøre det enda enklere å integrere i hverdagen. Enten det er for forretninger eller fornøyelse, er det mange fordeler med å kjøpe tilbehør til iPad.