+45 60 54 62 25    |    LEVERING PÅ 2-4 HVERDAGER   |    [email protected]

Filtre produkter

Utstyr

vis flere mindre

Han porten

vis flere mindre

Hun porten

vis flere mindre

Pris

29 kr 6719 kr

Producenter

vis flere mindre

Farge

QI opladning

vis flere mindre

MFi sertifikat

vis flere mindre

Oplader effekt

vis flere mindre

Understøtter: USB-PD

vis flere mindre

Lengde

vis flere mindre

SøgFørsteklasses produkter

Førsteklasses produkterDet er 727 produkter.

Førsteklasses produkter Vi har samlet alle våre Premium produkter her. Dette betyr at produktet er enten sertifisert, produsert av et kjent merke, eller av høyere kvalitet sammenlignet med andre produkter av samme slag.Her kan du hente noen deilige produkter av kvalitet, for eksempel Noen HDMI-dongler, Display porter og hodetelefoner.Vi tilbyr både Chromecast fra Google som kan brukes til å streame alt fra Chrome-nettleseren til TV-en, og også smartcast som er en mer Mac-vennlig dongle.Hvis du går glipp av en lydkvalitet...
les mer
  • Vis:
Viser 1 - 54 av 727 produkter
Førsteklasses produkter

Førsteklasses produkter

Vi har samlet alle våre Premium produkter her.
Dette betyr at produktet er enten sertifisert, produsert av et kjent merke, eller av høyere kvalitet sammenlignet med andre produkter av samme slag.
Her kan du hente noen deilige produkter av kvalitet, for eksempel Noen HDMI-dongler, Display porter og hodetelefoner.
Vi tilbyr både Chromecast fra Google som kan brukes til å streame alt fra Chrome-nettleseren til TV-en, og også smartcast som er en mer Mac-vennlig dongle.
Hvis du går glipp av en lydkvalitet du kan se på et par av Xiaomi hodetelefoner, eller hvis du mangler en adapter for MAC så kan du se på en av våre mange skjermporter.
Hvis dette ikke faller i smak, kan vi også tilby store ting fra Sandberg, en distributør av KVALITETSTILBEHØR for IT-produkter.
Så hvis du er interessert i noen høykvalitetsprodukter for TV, eller Apple-produkter så bør du ta en nærmere titt på produktene som er nevnt ovenfor.